Barça

El Barça amplia el patrocini amb 1XBET fins al 2029

El FC Barcelona ha anunciat la renovació del seu acord de patrocini amb 1XBET, empresa especialitzada en tecnologia i apostes en línia. La casa d’apostes es va convertir en patrocinador del Barça al juliol de 2019 i aquesta ampliació de cinc anys més, fins al juny de 2029, assegura que 1XBET continuarà sent Global Partner i Official Betting Partner del club català durant aquest període.

Aquesta decisió es basa en la confiança de 1XBET en una marca global i reconeguda com el FC Barcelona, que contínuament enforteix el seu portfoli de patrocinadors a través de relacions sòlides i fructíferes. L’acord contempla la visibilitat de la marca en diversos actius publicitaris digitals del club a nivell internacional, així com l’accés als jugadors i jugadores de futbol i altres esports professionals, a més dels Barça Legends, per a la producció de continguts promocionals.

“La renovació de l’acord amb 1XBET suposa la consolidació d’una col·laboració de llarga durada que ens ajuda a afermar la nostra estratègia comercial a nivell global. El nostre objectiu és seguir treballant junts com fins ara, de la mà d’una marca referent en l’àmbit de la tecnologia i el joc en línia”, explica Juli Guiu, vicepresident de l’àrea de màrqueting del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Júlia Bartel fitxa pel Chelsea

BARCELONA
 

Mariona Caldentey ja és ‘gunner’

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Hleb: massa bielorús per l’anunci d’Estrella Damm

BARCELONA
 

Mariona Caldentey firma per l’Arsenal

Barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Martino: sense notícies de Gurb

BARCELONA
 

El Chelsea fa oficial el fitxatge de Guiu

Barcelona
 

El Chelsea oficialitza el fitxatge de Marc Guiu

Barcelona
 

El Barça amplia el patrocini amb 1XBET fins al 2029

Barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Bogarde, el guardaespatlles de Palanca

BARCELONA