Barça

El Barça amplia el patrocini amb 1XBET fins al 2029

El FC Barcelona ha anunciat la renovació del seu acord de patrocini amb 1XBET, empresa especialitzada en tecnologia i apostes en línia. La casa d’apostes es va convertir en patrocinador del Barça al juliol de 2019 i aquesta ampliació de cinc anys més, fins al juny de 2029, assegura que 1XBET continuarà sent Global Partner i Official Betting Partner del club català durant aquest període.

Aquesta decisió es basa en la confiança de 1XBET en una marca global i reconeguda com el FC Barcelona, que contínuament enforteix el seu portfoli de patrocinadors a través de relacions sòlides i fructíferes. L’acord contempla la visibilitat de la marca en diversos actius publicitaris digitals del club a nivell internacional, així com l’accés als jugadors i jugadores de futbol i altres esports professionals, a més dels Barça Legends, per a la producció de continguts promocionals.

“La renovació de l’acord amb 1XBET suposa la consolidació d’una col·laboració de llarga durada que ens ajuda a afermar la nostra estratègia comercial a nivell global. El nostre objectiu és seguir treballant junts com fins ara, de la mà d’una marca referent en l’àmbit de la tecnologia i el joc en línia”, explica Juli Guiu, vicepresident de l’àrea de màrqueting del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)