Barça

Júlia Bartel fitxa pel Chelsea

El Chelsea ha anunciat el fitxatge de la jove migcampista Júlia Bartel, que havia quedat lliure després d’acabar contracte amb el Barça. Bartel signa fins al 2027, amb opció a una altra temporada. Una notícia que arriba una setmana després que la mateixa jugadora anunciés la seva sortida del club blaugrana amb un missatge a les seves xarxes socials.

“Estic molt feliç d’estar al Chelsea. És un dels clubs més grans d’Europa i estic molt emocionada de ser part d’aquest club”, ha dit Bartel en declaracions a la web del Chelsea. “Soc una persona molt ambiciosa, així que el que m’interessa és guanyar, guanyar i guanyar. Per això, crec que encaixaré al Chelsea. El meu objectiu a curt termini és aprendre aquí, continuar millorant i aprofitar al màxim el fet d’estar envoltada de jugadores increïbles. El meu objectiu a llarg termini és guanyar tot el que es pugui guanyar aquí al Chelsea”, ha afegit.

Bartel va arribar al Barça el 2019 per reforçar el filial blaugrana, i el juny del 2021 va debutar amb el primer equip. Tot i això, en el curs 2022/23 no va tenir cap minut en partits oficials, i en la recent campanya només ha jugat un matx amb el primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Vitor Baia: un sopar d’agraïment a Pantic

BARCELONA
 

Kika Nazareth ja és blaugrana

barcelona
 

El somni de Hansi Flick

BARCELONA
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Christanval: l’espermatozoide campió

BARCELONA
 

El Barça anuncia el fitxatge de Kika Nazareth

barcelona
 

Set blaugrana en la cita olímpica de París

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Lopetegui: un gos abandonat a Portbou

BARCELONA
 

Júlia Bartel fitxa pel Chelsea

BARCELONA
 

Mariona Caldentey ja és ‘gunner’

barcelona