Barça

Laporta: “Podem afrontar un fitxatge com el de Nico Williams”

“Evidentment que m’agrada, i força, Nico Williams, però hem de deixar treballar Deco i Flick”. Ho ha dit el president del Barça, Joan Laporta, ha concedit una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio. Laporta assegura que, tot i el delicat context econòmic, el club té capacitat per afrontar una operació com la del futbolista de l’Athletic Club, que té una clàusula de 58 milions d’euros. Interrogat per si el Barça està en condicions econòmiques de fer-ho, ha contestat: “Avui per avui, sí. I és el resultat d’una feina que s’ha fet durant tots aquests anys per arribar a aquest punt. I podríem evidentment, fer front a un fitxatge d’aquest nivell”, ha dit. El club està treballant per millorar el fair play i poder fitxar en la regla 1x1. “Aviat podrem anunciar les operacions que hem estat treballant i tornarem a la normalitat del fair play. Aviat tindrem bones notícies.”

El president també ha parlat del calvari de Pedri amb les lesions i d’Araujo, que també s’ha lesionat amb la seva selecció. “Començar la temporada amb Pedri una altra vegada lesionat no em fa gràcia, però estic segur que amb els nous preparadors, la cosa anirà bé. I amb Araujo, també. S’ha de ser fort i intentar tenir una plantilla competitiva.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)