Barça

Neix ‘Som un clam’, un nou grup d’oposició a Laporta

Joan Camprubí Montal lidera la plataforma, que reuneix unes 500 persones

Unes 500 persones han assistit a la presentació de Som un clam, un nou grup d’oposició a la directiva encapçalada per Joan Laporta. La lidera Joan Camprubí Montal, nét d’Agustí Montal Costa i besnét d’Agustí Montal Galobart, tots dos expresidents del Barça.Entre els membres del grup, hi ha l’expresident de la Federació Catalana de Futbol i del Girona Jordi Roche, l’exdirector comercial del Barça Jordi Camps i l’advocada Marta Pascual.

El grup considera que el Barça està en una situació d’emergència i que s’ha de fer un pas endavant pel descontentament general, després d’haver escoltat molts socis. Camprubí assegurava que no lidera ara mateix una candidatura, com a mínim de moment, però és partidari que Joan Laporta faci un pas al costat, com ha demanat també l’excandidat Víctor Font.

Entre els assistents a la trobada, hi havia els exdirectius Jordi Moix, Gabriel Masfurroll i Xavi Vilajoana, l’exdirector general Xavier Pérez Farguell, i l’extècnic i exresponsable del planter Jordi Roura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)