Barça

Sergi Panadero, nou gestor esportiu del Fundació Barça

Després de 21 anys en l’equip d’hoquei patins, Sergi Panadero s’encarregarà de la gestió del Genuine del Barça. D’aquesta manera, continuarà al Barça després de penjar l’estic, amb 68 títols guanyats en més de dues dècades com a jugador del FC Barcelona d’hoquei patins, els últims com a capità. El de Voltregà aportarà la seva llarga experiència com a esportista professional a l’equip Fundació Barça. Panadero gestionarà l’organització esportiva del Genuine blaugrana, que iniciarà la seva quarta temporada el pròxim mes de setembre. Abans, però, durant els primers dies d’agost, aquest equip, format per homes i dones amb discapacitat intel·lectual, viatjarà a Houston per jugar la Genuine World Cup.

“Em motiva molt donar l’oportunitat a aquestes persones a accedir a l’esport i a relacionar-se i viatjar”, ha explicat Panadero, que es troba davant d’un projecte “il·lusionant i engrescador”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)