Barça

Engega el Barça de Flick

Barça. El nou projecte blaugrana liderat per Hansi Flick inicia la pretemporada 2024/25 amb il·lusió, les habituals revisions mèdiques i el retorn de rostres coneguts com el d’Ansu Fati

Tret de sortida al nou projecte esportiu de Hansi Flick. Quaranta-cinc dies després de tancar la temporada 2023/24 amb una victòria contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán en l’últim capítol de l’era Xavi (1-2), el nou Barça de Flick va iniciar ahir la pretemporada 2024/25. Dia de salutacions, retrobaments i les protocol·làries revisions mèdiques a la ciutat esportiva Joan Gamper. Del positivisme de Gavi al somriure contagiós d’Ansu Fati i Julián Araujo.

Fins a un total de 28 futbolistes van ser citats en aquest primer dia d’activitat. Gavi, Balde, Iñigo Martínez, Frenkie de Jong, Vitor Roque, Oriol Romeu i Iñaki Peña van fer d’amfitrions i van donar la benvinguda a tots els futbolistes que han tornat al club un cop acabades les seves cessions. És el cas d’Ansu Fati, Pablo Torre, Clément Lenglet i Julián Araujo. Futur incert per a la majoria. A tots ells s’hi va sumar un grup nombrós de futbolistes del planter que caldrà veure quin paper juguen en aquesta pretemporada i quins acaben pujant a l’avió per participar en la gira pels Estats Units. Héctor Fort, Valle, Unai, Marc Bernal, Ángel Alarcón, Mika Faye, Noah Darvich, Trilli, Gerard Martín, Andrés Cuenca, Toni Fernández, Guille Fernández, Sergi Domínguez i Quim Junyent van ser els escollits.

La gran absència d’aquest primer dia de feina va ser la del capità Sergi Roberto. El seu contracte va expirar el passat 1 de juliol i la seva situació continua sense resoldre’s ni en un sentit ni en un altre.

Els futbolistes es van sotmetre a proves d’anàlisis de sang i orina, proves cardiològiques, i a revisions de podologia, composició corporal i dentista. Estava també previst dur a terme la primera sessió d’entrenament, però va quedar cancel·lat. Finalment, la plantilla farà el seu primer entrenament avui al matí. Serà la primera de les dues sessions de treball que tindran lloc aquest dijous, un fet que es tornarà a repetir dissabte, amb una nova doble sessió de treball. Demà i diumenge, en canvi, està previst que el primer equip s’exerciti només en el torn matinal. Els internacionals presents en l’Eurocopa i la copa Amèrica i els que properament participaran en els Jocs Olímpics de París s’hi aniran incorporant de forma progressiva.

Avui totes les mirades estaran posades en la figura de Hansi Flick i en aquest primer entrenament. El seu repte és gran. El barcelonisme necessita títols i alegries. Hi ha urgència de resultats immediats.

PRIMERA SESSIÓ

L’equip s’entrenarà avui per primer cop després que la sessió d’ahir quedés anul·lada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)