Barça

Araujo passarà per quiròfan i estarà quatre mesos KO

La lesió a l’isquiotibial dret amb la selecció l’obligarà a ser operat a Finlàndia i podria no tornar a jugar fins gairebé el mes de desembre

Una vegada més es compleixen els pitjors pronòstics a Can Barça. Ronald Araujo haurà de passar per quiròfan i estarà aproximadament quatre mesos de baixa per una lesió al tendó de l’isquiotibial de la cuixa dreta. Es va trencar el 7 de juliol en el partit amb la selecció de l’Uruguai davant el Brasil i estarà fora de combat fins, pràcticament, el mes de desembre.

Aquest migdia Araujo ha arribat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per dur a terme proves mèdiques que han fet que club i futbolista optin per l’operació. Serà operat els pròxims dies a Finlàndia a càrrec del doctor Lasse Lempainen, que ja havia operat a futbolistes com Ansu Fati, Dembélé, Balde o Sergi Roberto.

En el moment de la lesió, la Federació de l’Uruguai no li va donar excessiva importància a l’estrebada muscular que va patir el central, limitant-se a dir que s’havia fet “una lesió muscular”. Però la realitat és que Araujo no aixeca el cap. No aconsegueix continuïtat i no deixa de patir lesions musculars que el limiten absolutament. De fet, amb aquests quatre mesos seran més de 400 dies lesionat des que va debutar amb el primer equip l’any 2020. Una llosa difícil de suportar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)