Barça

Raphinha manifesta la intenció de continuar al Barça

El brasiler ha assegurat en un missatge a Instagram celebrant els dos anys de la seva arribada al conjunt blaugrana que vol complir el tercer

Raphinha vol continuar al Barça. Les intencions del futbolista brasiler de 27 anys són clares i així ho ha manifestat a les seves xarxes socials. Aquest 15 de juliol es van complir dos anys de la seva presentació com a blaugrana, i el jugador va repenjar una storie d’Instagram del Barça recordant aquesta data. “Dos anys de Rapha” era el missatge del Barça, l’ex del Leeds hi va sumar “i anem a pel tercer”.

L’extrem blaugrana té clara la idea de no moure’s de Barcelona. És un dels jugadors més cotitzats de la plantilla culé, amb equips interessats de la Premier i Aràbia Saudí. El club sap que és un dels futbolistes que podria deixar un traspàs important, però sembla que, de moment, la voluntat del jugador està lluny de valorar l’opció de sortir.

Raphinha està encara de vacances després de disputar la Copa Amèrica amb la selecció del Brasil. Caldrà veure si Hansi Flick el considera imprescindible en els seus plans d’aquesta temporada. La realitat és que les xifres del brasiler en aquests dos anys al Barça són molt positives: 10 gols i més de 10 assistències en cadascuna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)