Barça

Pedri, entre quatre i cinc setmanes de baixa

El canari ha tornat avui a la Ciutat Esportiva, ha conegut a Flick i s’ha fet les proves mèdiques per la lesió al seu genoll esquerre que li va provocar l’entrada de Kroos

Pedri estarà de baixa entre un mes i un mes i mig. El canari s’ha fet proves avui a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i s’ha confirmat que pateix un esquinç lateral intern del genoll esquerre. Se’l va fer en els quarts de final de l’Eurocopa davant Alemanya a causa de la dura entrada de Toni Kroos en el primer minut de joc.

El pronòstic fa que el temps de baixa no baixi de les quatre o cinc setmanes, pendent de la seva evolució. Així doncs, es perdrà la pretemporada i, molt probablement, la primera jornada de lliga davant el València. Podria tornar en la segona jornada davant l’Athletic.

Pedri ha tornat aquest dimarts a Barcelona després de la celebració de l’Eurocopa. Tant ell com Araujo, també lesionat i pendent d’operar-se, han conegut avui al nou entrenador Hansi Flick i la resta del nou cos tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)