Barça

Flick cuida els lesionats

Pretemporada. Pedri i Araujo, tot i no poder entrenar-se, passen per la ciutat esportiva per conèixer i parlar amb el nou tècnic

Hansi Flick va dirigir aquest dimarts la primera sessió d’entrenament de la setmana Ho va fer amb l’agradable sorpresa d’Alejandro Balde fent part de l’entrenament amb el grup i amb bones sensacions després d’estar lesionat des de finals de gener.

Abans d’arrencar el treball, Flick va tenir temps de conèixer i saludar Pedri i Araujo. Tots dos futbolistes, tot i estar lesionats, van passar per l’entrenament per conversar uns instants amb el nou entrenador, que es va mostrar molt proper i afectuós amb els jugadors.

Araujo ja havia anat a la ciutat esportiva Joan Gamper aquest dilluns per fer-se les proves mèdiques que van acabar confirmant el pitjor pronòstic possible. El central estarà uns quatre mesos de baixa per una lesió al tendó de l’isquiotibial de la cuixa dreta.

Pedri va arribar ahir a Barcelona després de la celebració a Madrid de l’Eurocopa que ha guanyat amb la selecció espanyola. Precisament, en els quarts de final, contra Alemanya, va rebre una dura entrada de Toni Kroos que el va lesionar. Va fer-se les pertinents proves mèdiques a la ciutat esportiva aquest dimarts i van confirmar l’afectació ja avançada pels serveis mèdics del combinat estatal. El canari té un esquinç lateral intern del genoll esquerre i estarà de baixa entre quatre i cinc setmanes. Es perdrà la pretemporada i, molt possiblement, també la primera jornada de lliga contra el València.

BALDE, LA SORPRESA

El lateral va fer part de la sessió amb el grup després de quasi sis mesos lesionat

Pablo Torre, també lesionat

La sessió va acabar amb una altra mala notícia, perquè Pablo Torre es va fracturar el cinquè metacarpià de la mà esquerra, un traumatisme provocat durant l’entrenament, i haurà de ser operat. El futbolista passarà pel quiròfan en els pròxims dies, a càrrec del doctor Xavi Mir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)