Barça

Tothom pensa en Nico Williams

Mercat. L’extrem, objectiu del Barça, espera notícies ja de vacances, mentre amb l’Athletic ha de tornar el 12 d’agost

A ningú se li escapa que Nico Williams és un dels objectius del Barça en aquest mercat d’estiu. Dimecres, Deco es va reunir amb el seu representant, Félix Tainta, en un hotel de Saragossa, per apropar posicions i en el club culer confien que podran assolir el fitxatge de qui ha estat una de les sensacions de l’Eurocopa. La fórmula és senzilla; té una clàusula de 58 milions euros amb l’Athletic, no negociable, i si l’entitat presidida per Joan Laporta vol vestir-lo de culer haurà d’arribar a un acord amb ell i després pagar. “M’agrada i estem en disposició de fitxar-lo”, va dir el dirigent recentment.

A Bilbao, però, no s’immuten. El volen retenir, és clar. “No crec que Nico sigui l’únic futbolista afectat pels rumors. N’hi ha d’altres, a tot arreu, perquè hi ha el mercat obert fins a finals d’agost”, va manifestar ahir l’entrenador de l’Athletic, Ernesto Valverde, que en roda de premsa va assegurar que l’espera el 12 d’agost, dia fins al qual li ha donat vacances. “Nico és un gran jugador i pot tenir clubs a qui pugui interessar... Ell està amb nosaltres, està content amb nosaltres i nosaltres amb ell, comptem amb ell per a la tornada”, va indicar el preparador, que va repetir davant la insistència en les preguntes: “No puc estar repetint sempre el mateix ni fer gaires voltes. L’esperem per entrenar el dia estipulat.”

Pablo Torre, operat amb èxit

Pablo Torre va passar ahir pel quiròfan per operar-se la fractura al cinquè metacarpià de la mà esquerra que es va fer en l’entrenament del dimarts. La intervenció, a càrrec del doctor Xavi Mir, va ser satisfactòria. Això ha de permetre que el jugador pugui tornar als entrenaments a partir de la setmana vinent. Per tant, Torre tan sols es perdria uns dies de pretemporada i no tindria cap problema per afegir-se a la gira americana que el Barça farà pels Estats Units. L’equip partirà el 28 de juliol i jugarà el primer partit el 31 contra el Manchester City a Florida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)