Barça

Flick: “Som com una família”

L’entrenador del Barça valora la golejada davant el Valladolid

Hansi Flick ha parlat en la roda de premsa posterior a la brillant victòria del Barça davant el Valladolid per 7 a 0. Tot i això, i el gran inici de lliga, l’alemany vol mantenir els peus a terra.

El millor del partit

“El millor del partit, doncs que l’equip ho ha donat tot des del principi, tal com havíem parlat. I ho hem fet. Ha sigut un molt bon partit, hem fet moltes ocasions i una bona pressió.”

El reconeixement de l’afició cap a ell

“Estem al quart partit, el nostre objectiu era sumar els tres punts i ho hem aconseguit. Hem guanyat tot abans de l’aturada. Estic content que l’afició tingui aquesta resposta, això és per l’equip. Estic molt content que l’equip respongui d’aquesta manera. Quan sortim a dinar o a sopar i ens trobem amb la gent de Barcelona són molt amables i això ens dona energia. Ho sento en l’equip, tenim un bon ambient, una bona mentalitat. Tothom està posant l’energia en l’equip, som com una família.”

La voracitat

“Quan notes que l’afició dona suport, sents que hi ha alguna cosa especial. L’equip tenia més gana després de cada gol buscant-ne un altre, sense baixar la intensitat. Això és el que fa sentir orgullosos els aficionats.”

Flick és el fitxatge?

“Em fa sentir orgullós que l’afició tingui aquesta reacció, però estem al quart partit. Sé que aquestes coses poden canviar ràpidament. Estic content perquè ells estan contents, però hem de continuar, tenim un llarg camí davant. Ho hem d’intentar fer cada partit millor. Ara tenim un descans, i serà bo per molts jugadors, encara que molts juguin amb les seleccions.”

La millor versió dels jugadors

“Quan començàvem la pretemporada vam analitzar-ho tot i crec que és gràcies a Deco. Ha portat moltíssims experts a l’staff tècnic, també a l’equip mèdic, una gran fita. Això dona molta força als jugadors, creuen que estan ben entrenats i que poden jugar 90 minuts al més alt nivell. Estem ben preparats per cada partit. Tenim 12 punts, però en el futbol pots estar dalt i baix molt ràpidament.”

Casadó

“Hem estat parlant durant el partit, de la situació del partit. Li he dit que havia d’estar per davant de la defensa, ha estat bé. Parlem, és el que m’agrada, que preguntin si tenen dubtes.”

Sorpresa pel nivell de l’equip?

“Crec que és un procés. Vam començar a la pretemporada, amb tot planificat, però quan tens una nova idea i la vols implantar cal creure en el que fas. Guanyar dona confiança. Els jugadors es troben molt bé ara mateix en lse seves posicions, tenen les idees molt clares.”

Debut de Sergi Domínguez

“Ha fet una molt bona pretemporada i es mereixia jugar. Ha estat molt bé, ha millorat molt bé aquestes setmanes.”

Eufòria

“No és fàcil saber si l’eufòria és el millor. Estem molt contents amb el que hem fet al camp i de veure aquesta connexió entre equip i afició. És normal, l’afició ha vist el seu equip jugant molt bé i fent molts gols, això és el que volem fer. Hi haurà dies que necessitarem la seva ajuda i la tindrem.”

Dani Olmo

“No tenia dubtes de la seva adaptació. El conec molt bé i és un jugador fantàstic. Tot el mig del camp, Pedri també està a un nivell sensacional. Ens donen equilibri i aporten en la transició defensa-atac.”

Raphinha

“L’he vist jugar sovint i no em sorprèn. Potser necessitarà temps per fer un altre hat-trick, però té el nivell i la confiança per fer-ho. Està donant un gran rendiment, un molt bon nivell. Crec que se sent molt lliure al camp, i és important la seva mobilitat perquè altres jugadors ocupin els espais. Està fent les coses molt bé.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)