Barça

L’Olot, convidat d’honor al bateig de Hansi Flick

Barça. El club garrotxí s’enfrontarà dijous (18 h) a l’equip culer, en l’estrena del tècnic alemany. El partit serà a porta tancada

El Barça i l’Olot s’enfrontaran aquest dijous a la ciutat esportiva Joan Gamper, en el que significarà l’estrena de Hansi Flick a la banqueta culer. El partit es jugarà a les sis de la tarda i serà a porta tancada. El Barça ha decidit que aquell dia no hi hagi doble sessió d’entrenaments i, a canvi, l’equip jugarà aquest primer amistós previ a la gira pels Estats Units. Serà un dia atrafegat per a Flick perquè abans, a la una del migdia, hi haurà la seva esperada presentació oficial davant els mitjans de comunicació a l’Auditori 1899.

L’Olot i el Barça, que tenen signat un conveni de col·laboració des de fa anys, ja van jugar un amistós el juliol del 2022, amb motiu dels actes de cloenda del centenari del club garrotxí. Aquell dia, amb Xavi Hernández a la banqueta del Barça, el partit va acabar amb empat (1-1). Aubameyang va marcar per al Barça i Eloi Amagat, de penal, va fer el gol de l’Olot, davant 3.330 espectadors al municipal d’Olot.

La setmana passada l’Olot ja es va enfrontar al Girona en el primer partit de pretemporada de l’equip de Míchel. El resultat va ser d’1-1, amb gols de Torras i Almena, en l’estrena de Misehouy.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)