Barça

El Barça fitxa a Pau Víctor per més de 3 milions

El futbolista del Girona s’incorporarà al primer equip blaugrana en aquesta pretemporada amb l’opció de guanyar-se un lloc, però sense descartar que pugui sortir cedit a un Primera abans del 31 d’agost

El Barça fitxarà a Pau Víctor per més de 3 milions d’euros, tal com ha avançat Nil Solà, periodista de SER Catalunya i ha pogut confirmar l’Esportiu. El millor futbolista del filial la passada temporada tornarà a la disciplina blaugrana després d’arrencar la pretemporada amb el Girona. Finalment, l’equip culé ha decidit pagar un traspàs un pèl superior a l’opció de compra que podia fer efectiva fa unes setmanes posterior a la cessió de la darrera campanya. El davanter de 22 anys passarà a formar part de la disciplina del primer equip i a entrenar a les ordres de Flick, sense descartar que pugui sortir cedit a un Primera Divisió abans de tancar el mercat.

L’acord està tancat i es farà oficial les pròximes hores perquè el jugador canviï Girona per Barcelona i se sumi a la pretemporada blaugrana. Podria fins i tot debutar aquest dijous en l’amistós davant l’Olot abans de viatjar a la gira pels Estats Units. Pau Víctor va ser el pitxixi de 1a FEF marcant 20 gols amb el filial dirigit per Rafa Márquez que es va quedar a les portes de l’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)