Barça

João Félix torna als entrenaments amb l’Atlético exercitant-se al marge del grup

El portuguès, amb diverses opcions sobre la taula per sortir i sense la del Barça tancada, ha hagut d’incorporar-se a la pretemporada dels de Simeone, però ho ha fet apartat del grup

João Félix ha posat punt final a les seves vacances després de participar en l’Eurocopa amb Portugal i ha hagut d’incorporar-se a la pretemporada de l’Atlético de Madrid, amb qui té encara anys de contracte. Tot i això, sembla pràcticament impossible que el futbolista pugui jugar aquesta temporada amb els de Simeone, ja que ni el tècnic compta amb ell ni el futbolista s’ho planteja. La relació està trencada i tot passa per una nova sortida. Així ho demostra el fet que s’hagi exercitat al marge del grup en el seu retorn.

Félix té opcions sobre la taula per poder deixar el club madrileny, però, de moment, no hi ha cap acord ferm que pugui desencallar la situació. El seu retorn al Barça no és impossible, tot i que sembla molt més lluny que altres possibilitats. El Benfica, club on va explotar, o equips de la Premier anglesa com l’Aston Villa d’Unai Emery serien possibles destins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)