Barça

El físic, el gran canvi de l’era Flick

Pretemporada. Ter Stegen, ara primer capità del Barça, creu que la diferència respecte a Xavi Hernández és la importància que el tècnic alemany dona al físic i la parcel·la defensiva

Si hi ha un aspecte en què coincideixen tots els futbolistes del Barça que han parlat davant els mitjans de comunicació aquesta pretemporada, és la importància que està donant el nou staff blaugrana, amb Hansi Flick al capdavant, al treball físic. L’últim a parlar-ne ha estat Ter Stegen, que aquest any té molts números d’acabar sent el primer capità davant l’absència de Sergi Roberto. “El tema físic és un dels canvis que més es veuran. Ens estem entrenant de valent per ser superiors a qualsevol oponent i poder competir en qualsevol moment del partit. Tinc moltes ganes de veure com evoluciona tot i desitjo que tot funcioni amb Flick”, va comentar el porter alemany en la prèvia del clàssic.

Ter Stegen, que es va incorporar a l’equip el dia que arrencava la gira nord-americana, també va fer èmfasi en la parcel·la defensiva, un dels aspectes que més s’estan treballant. “Estem intentant adaptar-nos al més ràpid possible a la nova filosofia defensiva, una filosofia diferent”, va declarar. “El que necessitem és fer bons partits abans de mudar-nos i dur aquesta il·lusió també a l’Spotify Camp Nou”, hi va afegir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)