Barça

Descoberts gairebé 3 milions d’euros en els comptes de la parella de Negreira

La Guàrdia Civil ha descobert prop de tres milions d’euros en els comptes bancaris d’Ana Paula R.L., la parella de l’exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres (CTA), José María Enríquez Negreira. Aquests ingressos, registrats entre 1992 i 2023, són considerats “aparentment injustificats” segons l’informe final remès al jutge instructor Joaquín Aguirre en el marc del ’cas Negreira’.

L’informe, avançat per ’El Mundo’ i al qual ha tingut accés EFE, xifra els ingressos en 2.977.557,51 euros i destaca que aquests diners no corresponen aparentment a rendes del treball o del capital immobiliari. La Guàrdia Civil investiga l’origen d’aquests fons, amb especial atenció a ingressos mitjançant xecs, considerats atípics per a l’activitat professional d’Ana Paula R.L.

L’Institut Armat subratlla la necessitat de verificar l’origen dels xecs i els dipòsits en efectiu per determinar la legitimitat de les transaccions, així com la seva conformitat amb les normatives vigents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)