Barça

Presentacions i retrobaments, abans de la desfeta

Joan Gamper. Abans de l’enfrontament, Hansi Flick i la plantilla saluden l’afició culer al Lluís Companys. Parlaments del tècnic, del capità Ter Stegen i dels nous fitxatges Dani Olmo i Pau Víctor

Almenys abans de l’inici del duel, la jornada va servir com a tastet del que ha de ser aquesta temporada el Barça. Així és sempre en el trofeu Joan Gamper, la festa –ahir esgarrada pel Mònaco– en què l’afició blaugrana i l’equip es retroben i, en alguns casos, es coneixen. D’aquesta manera, abans del partit es va produir la típica presentació de la plantilla i de l’staff, amb diversos parlaments: de l’entrenador, Hansi Flick; del capità, Marc-André ter Stegen, que agafa el relleu de primer amb l’adeu de Sergi Roberto, i dels dos fitxatges efectuats fins ara, Pau Víctor i Dani Olmo.

Precisament, els jugadors nouvinguts van ser els primers a parlar. “És un honor i un somni formar part d’aquest club, vestir aquesta samarreta i dir que soc jugador del Barça”, va dir Pau Víctor. “Ho deixaré tot cada dia per donar-vos moltes alegries i estar a l’alçada d’aquest gran club”, va completar. “Estic molt content de tornar a casa, és un somni fet realitat per mi”, va seguir-lo Dani Olmo. “Tinc moltes ganes de portar aquesta samarreta una altra vegada i aquest escut, he vingut a guanyar, tenim un gran equip, una gran afició, som un gran club i anirem a totes aquesta temporada”, va manifestar. Els va seguir el tècnic Flick, que es va arrencar en català: “Bona tarda, culers, estic molt content d’estar aquí”, va dir, abans de passar a l’anglès: “Els jugadors i l’staff estem treballant de valent per aconseguir els objectius. Amb el vostre suport serem més forts”, va cloure, en un curt discurs.

I finalment, va ser el torn de Ter Stegen, que es va esplaiar un pèl més, en un parlament molt aplaudit, amb record per a Xavi i Sergi Roberto. “Volem donar les gràcies a Xavi i el seu staff per l’esforç que han fet i pel sacrifici. D’altra banda volem felicitar Sergi Roberto pel que ha aconseguit amb el club de la seva vida. Segur que seran recordats com sempre a casa nostra com dues llegendes”, va començar. “Comencem la nova temporada amb molta il·lusió, donem la benvinguda al nostre entrenador, Hansi Flick, i el seu staff, i esperem que sigui un curs amb molts èxits”, va continuar, abans de tancar referint-se al retorn a l’estadi: “Hi ha un gran esdeveniment que m’omple d’emoció, que és la tornada a la nostra estimada casa, l’Spotify Camp Nou.”

També abans del duel, el club va retre homenatge als campions en els tornejos de seleccions internacionals d’aquest estiu: Dani Olmo, Pedri, Lamine Yamal i Ferran Torres, campions de l’Eurocopa amb Espanya, i Pau Cubarsí i Eric García, or en els Jocs amb el combinat olímpic estatal. Hi faltava Fermín, participant i campió en els dos tornejos, que està de vacances.

ELS PROTAGONISTES

Estem treballant de valent per aconseguir els objectius. Amb el vostre suport serem més forts
Hansi Flick
ENTRENADOR DEL BARÇA
Tinc moltes ganes de portar aquesta samarreta una altra vegada. He vingut a guanyar
Dani Olmo
JUGADOR DEL BARÇA
Hi ha un gran esdeveniment que m’omple d’emoció: la tornada a la nostra estimada casa
Marc-André ter Stegen
cAPITÀ DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)