Barça

Julián Araujo deixa 10 milions d’euros a caixa

Mercat. El Barça oficialitza el traspàs del lateral mexicà al Bournemouth de la Premier League

L’operació sortida continua a Can Barça. El club va fer oficial ahir el traspàs de Julián Araujo al Bournemouth. El conjunt blaugrana ingressa 10 milions d’euros pel lateral mexicà, que ni tan sols havia debutat en partit oficial amb l’equip culer.

Va arribar fa un any i mig des dels Galaxy i la temporada passada va jugar cedit a Las Palmas. Ho va fer sota les ordres de Garcia Pimienta acumulant 28 partits i fent dos gols. Va ser una bona campanya, la seva primera en l’elit europea, tot i això insuficient per convèncer Hansi Flick. Va quedar clar des del principi de la pretemporada que Araujo no era una opció per al lateral del Barça. Fins i tot Álex Valle, sent lateral esquerre, va jugar davant seu a la banda dreta.

La marxa d’Araujo se suma a les de Romeu i Sergi Roberto, però són força encara els episodis de sortides que s’esperen en l’equip. Entre les esperades, tot apunta que els següents a fer les maletes podrien ser Vitor Roque i Lenglet. Ansu i Valle també podrien acabar marxant. Tampoc es pot descartar algun traspàs, més sorprenent, fins al final del mercat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)