Barça

“Serem un equip fort”

Hansi Flick Entrenador del Barça

L’era Flick arrenca amb un repte complicat, el tècnic alemany n’és plenament conscient. “Serà molt dur, el València és un bon equip, juga directe, ofensiu, pressiona alt... però en tenim moltes ganes”, va explicar en roda de premsa l’exseleccionador germànic.

Mestalla sempre és una plaça exigent, però a la complexitat s’hi suma la falta de peces importants. Als diversos lesionats s’hi afegeix la baixa de Dani Olmo. “No està a punt per jugar, no està en la condició física adequada. Es va incorporar molt tard a la pretemporada”, va detallar Flick. Tot i això, fins ara Olmo tampoc ha estat inscrit a LaLiga. Tot i les absències, l’alemany va deixar clar que tenen molts jugadors disponibles. El tècnic assegura que està content amb la plantilla actual, conscient que el context del club és difícil, tot i que hi confia. “En les coses que no podem canviar, no hi vull pensar, ni excuses ni queixes. Així ho dic a l’equip. Quan vaig signar sabia que no seria fàcil”, va acceptar. Malgrat això, va reivindicar que està “convençut que quan tornin els lesionats serem un equip molt fort”.

L’últim test de pretemporada no va ser gens positiu per als interessos blaugrana. La golejada encaixada contra el Mònaco en el Gamper va tancar la pretemporada amb males sensacions. Però, tot i mantenir la línia de no buscar excuses, Flick hi va treure ferro. “L’equip estava cansat, s’havia entrenat molt fort durant tota la pretemporada. Hem recuperat energia, i espero que ho demostrem a València.” En caldrà, per arrencar amb bon peu.

LA PRÈVIA

No vull pensar en allò que no podem canviar, ni excuses ni queixes. He vingut en una situació que sabia que no era fàcil
En el Gamper l’equip estava cansat, s’han entrenat molt fort en la pretemporada. Hem recuperat energia, i espero que ho demostrem
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)