Barça

Una nova etapa

El Barça de Hansi Flick afronta avui a Mestalla el seu primer partit de lliga, amb l’objectiu de començar amb bon peu un projecte que ha de retornar la il·lusió a tot el barcelonisme (21.30 h)

El nou Barça de Hansi Flick comença a caminar de manera oficial aquest vespre a Mestalla (21.30 hores). Els blaugrana aspiren a redimir-se en un camp exigent de la decebedora actuació que van oferir al Gamper i a començar aquesta nova etapa amb bon peu, enmig, encara, de molts més dubtes que certeses, tant a la gespa com als despatxos. L’any de la tornada a l’Spotify Camp Nou, totes les esperances estan dipositades en el tècnic alemany, que ha de ser l’encarregat de tornar a il·lusionar tot el barcelonisme, començant per avui.

El Barça i el València arriben a aquest inici de lliga en dinàmiques totalment oposades, i amb el mercat de fitxatges al cap, ja que els dos equips tenen pendent fer efectives diverses sortides i, possiblement, alguna incorporació més. Al terreny de joc, malgrat l’ensopegada contra el Mònaco el dia de l’estrena davant l’afició, els blaugrana van transmetre bones sensacions en la gira pels Estats Units, amb la victòria contra el Madrid i els empats contra el Manchester City i el Milan. No pot dir el mateix el València, que no va guanyar cap dels cinc duels de preparació que va jugar abans del trofeu Taronja, en què es va imposar a l’Eintracht de Frankfurt. A més, la història, de moment, somriu al Barça, que només ha perdut en una de les últimes disset visites a Mestalla. Estava Quique Setién a la banqueta el curs 2019/20 i el conjunt valencianista es va imposar amb gols de Jordi Alba, en pròpia porta, i Maxi Gómez (2-0). La temporada passada, l’enfrontament va acabar amb taules. Gols de João Félix i Hugo Guillamón.

Aquesta campanya, el matx està condicionat per les baixes amb què arriben els dos conjunts. Hansi Flick no podrà disposar dels lesionats Ansu Fati, De Jong, Gavi i Araujo. Tampoc de Fermín, que està de vacances. Sí que hi arribarà Pedri, recuperat de l’esquinç lateral intern al genoll esquerre que es va fer en els quarts de final de l’Eurocopa. Amb aquest panorama, el tècnic alemany va poder respirar una mica més tranquil ahir a la tarda, quan Iñigo Martínez, Pablo Torre, Marc Casadó i Pau Víctor, la gran sensació d’aquesta pretemporada, van ser inscrits. També Álex Valle, amb fitxa del filial, pot jugar. Dani Olmo, el gran fitxatge de l’estiu, no apareix en el web de la lliga i, per tant, no viatjarà a València. Per la seva banda, el conjunt valencianista arriba amb tres cares noves, els davanters Rafa Mir i Dani Gómez, i el porter Dimitrievski, però amb les baixes de Sergi Canós, Gayà, Jaume Domènech, Diakhaby i Fran Pérez per lesió. Avui arrenca una nova etapa a can Barça.

INSCRIPCIONS

Pablo Torre, Iñigo Martínez, Marc Casadó i Pau Víctor van ser inscrits ahir

LA GRAN ABSÈNCIA

Dani Olmo encara no apareix en el web de la lliga i no podrà debutar aquesta nit

REAPARICIÓ

Pedri, recuperat de l’esquinç al genoll esquerre, podria disputar alguns minuts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)