Barça

Vitor Roque jugarà cedit al Betis i Gündogan volarà avui a Manchester

El davanter brasiler ha prioritzat el club sevillà, que pagarà gairebé tota la seva fitxa i no tindrà opció de compra; l’alemany s’ha acomiadat dels companys després de tancar l’acord per tornar al City

L’operació sortida arriba als últims episodis a Can Barça. Gündogan tornarà al Manchester City, l’alemany volarà avui mateix cap a Anglaterra. Mentre que Vitor Roque marxarà al Betis, ho farà cedit, finalment sense opció de compra. D’aquesta manera, sembla que tan sols quedarà pendent la carpeta de Lenglet, a qui se li continua buscant una sortida en forma de cessió. Podria marxar algun jugador més, però es tracta d’operacions molt més complicades i poc avançades.

La sortida de Gündogan és imminent. L’alemany deixarà el Barça gratis, sense cobrar els dos anys de sou que encara tenia per contracte amb el Barça, i signarà per una temporada, amb una altra d’opcional, amb el Manchester City, tal com ha avançat Fabrizio Romano. Les converses amb Guardiola han sigut claus. El tècnic de Santpedor ha fet tot el possible perquè el retorn del qui era el seu capità pugui ser una realitat. Ho ha aconseguit. El migcampista alemany s’ha acomiadat avui dels companys del Barça i tot indica que viatjarà a Anglaterra avui mateix.

D’altra banda, el serial Vitor Roque toca el seu final. El jugador marxarà cedit al Betis, finalment sense opció de compra, tal com ha avançat el periodista Matteo Moretto. La voluntat del jugador per jugar al club sevillà ha pesat i ha fet que es descarti l’opció del traspàs a l’Sporting de Portugal. Serà una cessió simple i el Betis pagarà gairebé tota la fitxa del brasiler, que supera els tres milions d’euros.

Més lluny està de solucionar-se la sortida de Lenglet. El central francès té un sou prohibitiu per gairebé tots els equips que estan interessats en la seva cessió. Tot i això, el Barça confia a solucionar-ho, amb l’opció d’ampliar els anys de contracte del jugador per diferir el salari i facilitar la marxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)