Barça

Ter Stegen, Cubarsí i Pablo Torre, els últims a tornar

Internacionals. Punt final a l’aturada de seleccions d’aquest mes de setembre

Punt final als compromisos internacionals d’aquest mes de setembre. L’aturada de seleccions es va tancar ahir amb els tres últims jugadors del Barça que hi continuaven jugant 90 minuts més.

Ter Stegen ho va fer amb Alemanya als Països Baixos. El porter és ara el titular indiscutible de la selecció de Nagelsmann i ha disputat els dos partits complets d’aquesta finestra. Cubarsí i Pablo Torre van repetir titularitat amb la selecció espanyola sub-21. El central és indiscutible per a Santi Denia i ha acumulat 180 minuts en els dos compromisos. D’altra banda, Pablo Torre ha utilitzat aquesta aturada per reivindicar-se. Amb pocs minuts amb Flick després d’una bona pretemporada, ha aprofitat a meravella ser l’escollit per substituir el lesionat Fermín. Va tornar a brillar ahir en el triomf espanyol a Hongria (0-1).

El balanç d’aquesta convocatòria internacional per als jugadors del Barça es tanca amb la lesió de Fermín i alguns ensurts, com els de Lewandowski i Olmo. L’andalús estarà unes tres setmanes de baixa, però tot indica que la resta estaran disponibles per al partit d’aquest diumenge a Girona que l’equip ja prepara.

APROFITA L’OCASIÓ

Pablo Torre, que ha substituït el lesionat Fermín, ha mostrat un gran nivell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)