Barça

Flick: “Cada jugador és conscient de la seva situació”

Hansi Flick ha fet la roda de premsa prèvia al partit que demà disputarà el Barça a Montjuïc contra l’Athletic Club (19h). L’alemany ha contestat a totes les preguntes, sobretot, relacionades amb l’estat de la plantilla, la pèrdua de Gündogan, la falta de reforços o els problemes amb l’inscripció de Dani Olmo, enlaire a 24 hores del partit de la segona jornada:

Suport afició

“Serà important. Hem de comptar amb el seu suport i hi ha d’haver un complicitat perquè l’equip en surti reforçat i guanyem el partit”

Gündogan

“Diré la veritat. Hem tingut un debat molt honest. Ell ens volia ajudar però ha canviat de parer, són coses que passen, el conec com a persona i només puc dir coses bones d’ell. Ha estat un jugador fantàstic pel Barça i en la selecció quan he treballat amb ell.”

Dificultats inscripció Olmo

“No és la meva feina. L’equip ha treballat molt bé aquest setmana, en Dani Olmo també està llest, ho esperem i tan de bo estigui a l’equip demà. És un jugador diferencial, és bo tenir-lo a l’equip per tot el que aporta, ho hem vist als entrenaments”.

Fermín

“La impressió que hem tingut i el que hem vist és que està llest per ajudar. Després dels dos tornejos de seleccions li havíem de donar descans, no ha perdut forma i està a punt per jugar”.

Quina plantilla acabarà tenint

“Ho he dit sovint, estic content amb aquest equip. He parlat amb la majoria de jugadors i parlaré amb la resta. Tothom és conscient de la situació, és important. Els jugadors s’ho passen bé, gaudeixen entrenar i estan disposats a donar el màxim per això penso que estem preparats pel partit”.

Christensen

“Perquè hauria de tenir un debat amb ell. Sí que hi he parlat, sobre el que veiem. Ell té algun problema i per això s’ha entrenat individualment. Ell sap en quina posició es troba i ens volem ocupar d’això. És un defensa molt bo però el necessitem al 100% ja que al 80% no ens pot ajudar com volem. L’any passat va tenir molts problemes físics i l’estem ajudant”

Marc Casadó

“Des d’un punt de vista físic seria comparable amb Kimmich. He vist molts partits del Barça B del curs passat i ho vaig analitzar. Des que va començar a entrenar l’he vist bé, la resta de joves també. Dic sovint que estic content amb la cantera, que entrenen bé i això és molt positiu pel club”.

Què li falta a la plantilla?

“Em centro en la plantilla que tinc, a treballar amb el que tinc i pensar en el que no tenim no va bé. Amb els qui som intentarem guanyar el partit contra l’Athletic”

Athletic físicament

“Corren molt i Valverde ha fet una feina fantàstica. Amb pilota i sense. A nivell físic és un equip molt fort, serà un partit dur i espero que veiem els resultats d’aquesta bona preparació demà”.

Nico Williams

“No és jugador del Barça i no parlaré d’ell. Tenim un jugador experimentat que el pot aturar. Estic convençut que Kounde ho farà”.

Lamine Yamal

“Va jugar l’Eurocopa i porta dues setmanes entrenant. El que he vist és increïble. Hem de garantir un control del joc i de la pilota i jugadors com Lamine Yamal és clau. Hem de millorar les prestacions de la primera part del València i posar al futbolista on toca és vital”.

Raphinha

“Pot jugar en diferents posicions ofensives. No m’agrada parlar individualment de jugadors sinó de l’equip. És cert que ens ajuda a fer el que volem, transicions i obtenir control del partit també”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)