Barça

Lewandowski guia el Barça en el triomf contra l’Athletic Club (2-1)

Després d’enviar dues pilotes al pal, el davanter polonès troba el premi del gol en el tram final (75’) per segellar la segona victòria de lliga en l’esperada visita de Nico Williams, xiulat pel públic del Lluís Companys

El Barça venç l’Athletic Club (2-1) en l’esperada visita de Nico Williams al Lluís Companys gràcies a un gol de Lewandowski en el tram final (75’) després que el polonès hagués enviat dues pilotes al pal i comença una setmana exigent de tres partits de lliga amb bon peu, sumant dos triomfs en les dues primeres jornades contra rivals complicats. Lamine Yamal ha obert la llauna (1-0, 24’) i Sancet ha igualat el marcador abans del descans des dels onze metres (1-1, 42’). D’altra banda, el club continua sense alliberar prou massa salarial i Dani Olmo, que ho ha vist des de la graderia, haurà d’esperar per ser inscrit.

El primer xut a porteria, ras i tímid i que Padilla ha blocat sense complicacions, l’ha registrat Ferran Torres (10’), mentre que la primera ocasió clara l’ha tingut Raphinha, habilitat per una picadeta de Pedri a l’esquena de la defensa. No obstant, la seva rematada acrobàtica ha sortit massa centrada (20’).

Sense cap mena de dubte, una de les grans atraccions del partit era la presència en el bàndol visitant de Nico Williams, que ha rebut xiulets del públic del Lluís Companys en cadascuna de les seves intervencions. L’hàbil extrem navarrès, motivat tot i no estar especialment inspirat, ha provat de desequilibrar, sense gaire èxit, amb diversos xuts i algunes internades per banda que la defensa blaugrana ha pogut neutralitzar.

El gol que ha obert la llauna ha arribat un cop superat l’equador del primer temps, quan Lamine Yamal ha recollit un refús de Padilla amb els punys a la frontal de l’àrea, ha traçat la diagonal i ha provat una rosca aparentment sense perill, però Lekue l’ha desviada en intentar aturar-la i ha deixat el seu porter sense temps per reaccionar (1-0, 24’). De totes maneres, els locals han pogut ampliar l’avantatge minuts més tard, però després d’una conducció del jugador del barri de Rocafonda, el xut de Lewandowski des d’una posició escorada, que buscava el pal llarg, ha topat amb la fusta (38’).

I del possible 2-0, l’equip de Flick ha vist com Gil Manzano, després de consultar-ho amb el VAR, ha assenyalat penal de Cubarsí sobre Berenguer. Tot seguit, amb molta sang freda, Sancet ha transformat la pena màxima amb una excel·lent execució des dels onze metres (1-1, 42’).

A l’inici de la segona meitat, Lewandowski ha tornat a topar novament amb el pal en rematar de cap una falta lateral penjada per Raphinha des de la banda esquerra (57’). Poc després, s’ha repetit la seqüència quan l’extrem brasiler ha arribat fins a línia de fons, però Padilla ha aturat la rematada a boca de canó del davanter polonès, visiblement frustrat, amb una intervenció d’un mèrit brutal (63’). Finalment, l’exjugador del Bayern de Múnic ha trobat el premi després de tanta insistència en recollir un refús que el porter basc ha deixat dins l’àrea després d’una centrada de Pedri i, aquesta vegada, el ’9’ no ha fallat i l’ha endreçat al fons de la porteria (2-1, 75’) per segellar la victòria.

El Barça, que suma sis punts de sis possibles en aquest inici de lliga, visita el Rayo Vallecano el dimarts 27 d’agost (21:30h) i rep el Valladolid el dissabte 31 (17h) amb l’objectiu de sumar els 12 punts abans de la primera aturada internacional del curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)