Barça

Flick: “És un plaer dirigir aquests jugadors”

L’entrenador alemany destaca la “fantàstica actitud” dels seus futbolistes i remarca que estan assimilant molt bé la idea de joc que el cos tècnic els vol inculcar

Hansi Flick s’ha mostrat satisfet en la roda de premsa posterior al triomf del Barça contra l’Athletic Club (2-1), que permet al conjunt blaugrana sumar sis punts de sis possibles i iniciar amb bon peu una setmana exigent de tres partits de lliga.

“Sempre juguem per guanyar i busquem trobar l’equilibri entre la defensa i l’atac. Cada partit ha de suposar un pas endavant per millorar i créixer com a equip”.

“L’Athletic Club té una idea clara de com ha de jugar i atacar els espais. Per això, avui era especialment important que el pivot (Marc Bernal) estigués més centrat en tasques defensives”.

“He d’agrair a l’equip mèdic perquè han fet una feina increïble amb Pedri, que ja està pràcticament al 100%. És capaç de protegir la pilota i associar-se amb els companys i és molt positiu poder-lo tenir sobre la gespa”.

“Lewandowski hauria pogut marcar més gols avui, però és un golejador nat. Sap perfectament com fer-ne i pressiona molt bé. És un professional i ens aporta no només experiència, també rendiment”.

“Sempre soc positiu. Hem d’acceptar les coses que no podem canviar, com és el cas de les lesions. Espero recuperar aviat a futbolistes com De Jong, Gavi, Christensen, Ansu i companyia”.

“És un plaer dirigir aquests jugadors. La seva actitud en els entrenaments és fantàstica i estan assimilant molt bé la nostra idea de joc”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)