Barça

Flick: “És una victòria trista per la lesió de Marc Bernal”

El tècnic alemany s’ha mostrat satisfet amb el triomf a Vallecas (1-2), però no ha pogut amagar la seva preocupació per la lesió del jove migcampista de 17 anys

Hansi Flick no ha pogut amagar la seva preocupació per la lesió de Marc Bernal en la roda de premsa posterior a la victòria del Barça a domicili contra el Rayo Vallecano (1-2). El conjunt blaugrana ha capgirat el marcador a la segona meitat gràcies als gols de Pedri (60’) i el debutant Dani Olmo (82’). L’impacte de l’egarenc ha estat clau per revolucionar el partit amb la seva entrada al terreny de joc.

“Hem defensat bé, però no perfecte durant la primera part. L’ambient a Vallecas és exigent i el Rayo és un equip que envia moltes pilotes en llarg i té jugadors ràpids”.

“La lesió de Marc Bernal no pinta gens bé. Amb 17 anys, ha tingut actuació increïble. És una situació que ens fa mal. La d’avui és una victòria trista”.

“Encara no sabem si la seva lesió canviarà els nostres plans pel que fa a la configuració de la plantilla. Queden dies de mercat, veurem què passa, però penso que tenim la posició de pivot ben coberta”.

“Amb l’entrada de Dani Olmo hem tingut més control de la pilota. I quan es troba davant de porteria, és un jugador que sap perfectament com fer gols. També ha fet una bona feina en la pressió. Tenia moltes ganes d’aportar i avui ha marcat la diferència”.

“Les victòries sempre ajuden a veure-ho tot d’una manera més positiva, però en el pròxim partit, a casa contra el Valladolid, hem de jugar molt millor del que ho hem fet avui a la primera part”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)