Barça

Flick: “Eric es queda, ell i Casadó són les opcions davant la baixa de Bernal”

Hansi Flick ha parlat avui en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest dissabte al Lluís Companys davant el Valladolid (17h), el darrer abans de l’aturada de seleccions. Flick ha parlat del partit, del darrer dia de mercat, del substitut de Bernal, del sorteig de Champions i del nivell de l’equip.

Valladolid

“Els tres primers partits ho hem fet bé, però hem de continuar millorant per fer-ho millor demà. El Valladolid és un bon equip, defensen bé i saben com atacar ràpidament. Serà un partit difícil demà.”

Mercat

“La plantilla és la que és. He signat per se l’entrenador del Barça sabent la situació, tenim el que tenim, jo estic content amb el que tinc. L’equip va estar bé davant el Rayo, trobarem a faltar a Bernal, ha sigut increïble com ha jugat i s’ha adaptat a la nostra idea un noi de 17 anys. Ara l’hem de substituir i ho hem de fer amb l’equip que tenim.”

Eric Garcia

“Puc confirmar que Eric continuarà al Barça.”

A 7 punts del Madrid en cas de victòria

“Serà una temporada llarga, la veritat és que no m’importa gaire la situació actual. Em centro en el Barça, en fer la nostra feina. Ho hem fet bé fins ara i espero que demà ho tornem a fer. Ens hem preparat i entrenat bé pel partit de demà, creiem en nosaltres, estem llestos i l’esperem amb ganes.”

Substitut de Bernal

“Tenim dues opcions: Marc Casadó i Eric Garcia també hi pot jugar. No és el seu lloc, però hi ha jugat i entrenat, i ho ha fet molt bé. La seva posició natural és de central, però està bé tenir jugadors que poden jugar en diverses posicions, ens hem d’adaptar. Èric haurà de jugar més com a migcentre, ajudarà a l’equip.”

Sorteig de Champions i l’enfrontament amb el Bayern

“Quan vam veure el sorteig ahir ens va sorprendre com va anar. Està molt bé, tenim rivals molt interessants i jugarem contra dos equips alemanys, veurem quan ens toca jugar-hi.”

La defensa i una oferta per Tah

“He d’acceptar el que tenim i així ho he fet. Sempre hi ha molts rumors, però la realitat és que tenim un equip preparat per competir demà, amb 18 jugadors. És suficient, no és fantàstic, però estic satisfet amb el que hi ha.”

És Flick l’home d’aquest inici de lliga?

“No he de parlar de mi. Tenim un ambient especial, la mentalitat és molt bona, els jugadors són molt professionals. Adoro aquest equip. Com han donat suport a a Bernal després del partit davant el Rayo fa que em senti molt satisfet i orgullós, és una actitud molt important per un equip. Només pots guanyar coses si tens aquesta mentalitat com a grup, estem units. Ho aprecio molt.”

Què s’ha de millorar?

“És molt important estar al màxim des del primer minut dels partits, no podem deixar passar 10 minuts. Hem d’estar al camp al 100% del primer a l’últim segon, no al 80%. És el que volem, la base de la nostra idea, i en això ens concentrem perquè la qualitat de l’equip individualment és fantàstica.”

De Jong

“No espero que s’hagi d’operar. S’està recuperant i entrenant molt bé. Ha fet passos endavant, hem d’esperar com evoluciona amb la càrrega d’entrenament i espero tenir-lo després de l’aturada de seleccions, però no ho puc confirmar. Hem de tenir paciència.”

Característiques migcentre

“Amb Busquets queda clar quin és el perfil que necessita el Barça. Amb Bernal he vist coses molt bones, però ens hem de centrar en qui el substituirà, Èric i Casadó ho poden fer. Els hem mostrat què volem i en això estem treballant. Tinc confiança que ho poden fer perfectament i jugar bé.”

Fermín López

“Fermín és un 8 o 10, estem molt contents amb ell. Ha arribat més tard que els altres i és la raó perquè ha jugat menys aquests primers partits, però la temporada és molt llarga i quan ha entrat ha demostrat què pot oferir-nos. És una opció que pugui jugar d’inici.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)