Barça

“Adoro la mentalitat de l’equip”

Hansi Flick Entrenador del Barça

Flick és un dels noms propis d’aquest inici de lliga. L’alemany ha aconseguit dotar el Barça de personalitat i ser l’únic equip que ha guanyat els tres partits, sense ser gens senzills, i amb una plantilla limitada per baixes, jugadors que s’han incorporat tard i fitxatges que no han arribat. Tot i això, no vol protagonisme. “No he de parlar de mi, és el grup. Tenim un ambient especial, la mentalitat és molt bona, adoro aquest equip”, va reivindicar l’entrenador. Va posar d’exemple la reacció de la plantilla després de la lesió de Bernal: “Com li han donat suport fa que em senti satisfet i orgullós, és una actitud molt important per un equip. Només pots guanyar coses si tens aquesta mentalitat com a grup, estem units.”

Flick està exterioritzant des del primer dia les ganes i el compromís dels futbolistes, així com el seu talent. No vol excuses, se centra en el que té, també ho ha fet validant a Eric i Casadó com a actuals substituts de Bernal. “He d’acceptar el que tenim i així ho he fet. Tenim un equip preparat per competir demà, amb 18 jugadors. És suficient, no és fantàstic, però estic satisfet amb el que hi ha”, va expressar l’alemany.

Un altre possible relleu de Bernal, el més natural, és Frenkie De Jong. Flick no preveu que hagi de passar per la sala d’operacions: “Espero que no, s’està recuperant i entrenant molt bé. Espero tenir-lo després de l’aturada de seleccions, però no ho puc confirmar.”

El tècnic sap que si guanyen es col·locaran set punts per sobre del Madrid, però té clar que s’han de centrar en ells: “Serà una temporada llarga, la veritat és que no m’importa gaire la situació actual.” Posa el focus en el Valladolid i adverteix que “és un bon equip i serà un partit difícil” el d’avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)