Barça

Sergi Domínguez: “Entrenant m’ho he guanyat i estic molt content”

Sergi Domínguez es va convertir dissabte passat contra el Valladolid en el quart jugador del filial que ha debutat amb el primer equip sota les ordres de Hansi Flick, després de Marc Bernal, Gerard Martín i Pau Víctor. El defensa de 19 anys va entrar al terreny de joc en el minut 61 per substituir Marc Casadó. Amb el 36 a l’esquena, el central barceloní va deixar una bona empremta.

Uns dies després, en els mitjans oficials del club, Sergi Domínguez ha explicat com va viure aquest debut. “És un orgull. Des que vaig arribar aquí somiava amb aquest dia i el dissabte es va fer realitat. Estic molt content”, ha comentat. “Li dedico a tota la meva família i a tots aquells que ho han fet possible, als entrenadors que vaig tenir al Sant Gabriel i aquí al Barça”, ha afegit.

Sorgit del Sant Gabriel, Sergi Domínguez va aterrar a can Barça el 2017 a l’Infantil B amb 12 anys, i ha passat per totes les categories abans de debutar amb el primer equip. “Va ser una sorpresa. La meva idea no era estar aquí des del principi, però entrenant m’ho he guanyat i estic molt content. Ara espero tenir molts més minuts”, ha explicat.

També ha tingut paraules d’elogi cap al tècnic alemany: “És molt proper, ell i tot l’staff. Des del primer dia han estat sempre per nosaltres, preguntant-nos com estàvem, sempre amb un somriure i són molt treballadors”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)