Barça

Negra, però amb detalls blaugrana

Equipament. El Barça ha desvelat la segona samarreta per a aquest curs, que des d’ahir ja és a la venda

El Barça va presentar ahir la segona samarreta que lluirà aquesta temporada, tant en l’equip masculí com en el femení. Es tracta d’una samarreta pràcticament tota de color negre, però té petits detalls blaugrana, com una franja de color grana al lateral dret i una altra de blava a l’esquerre. A més, el logotip de Spotify, patrocinador del club, és de color vermell, i l’escut està situat al centre, com passa en la primera, i no a un costat del pit.

Aquesta serà la quarta vegada en la història que el Barça lluirà una samarreta suplent de color negre, després de fer-ho les temporades 2011/12, 2013/14 i 2020/21. En l’any del 125è aniversari el color negre, doncs, tornarà a ser el dominant en la samarreta alternativa per als partits com a visitant. Es podria estrenar en el pròxim compromís dels culers, el duel contra el Girona a Montilivi el diumenge 15 de setembre a les 16.15 h.

En el vídeo promocional apareixen els futbolistes del primer equip Ferran Torres, Lamine Yamal, Lewandowski, Dani Olmo i Raphinha, mentre que Jana Fernández, Caroline Graham Hansen, Ewa Pajor i Kika Nazareth són les cares visibles de l’equip femení.

El llançament d’aquesta samarreta, que des d’ahir ja es pot comprar a través del comerç electrònic del club i a totes les Barça Stores, ha arribat més tard del previst per les negociacions obertes que hi ha amb Nike. En la primera jornada, el Barça va haver de vestir la quarta samarreta, la de la senyera, a Mestalla perquè encara no havia estat presentada. Ara ja és una realitat.

REPETEIX

És la quarta vegada en la història que la segona samarreta és de color negre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)