Barça

Els ‘e-sports’, protagonistes de nou a les penyes

La PB Vilamajor’s va organitzar la 4a edició del seu torneig i la Figaró-Montmany farà el seu a l’octubre

L’aposta pels esports electrònics (‘e-sports’) segueix ben viva entre les penyes barcelonistes. Aquesta activitat, promoguda per la Confederació Mundial de Penyes, es dirigeix sobretot als aficionats més joves i combina l’entorn lúdic dels videojocs amb la passió pel futbol i el barcelonisme; tot plegat en un ambient d’emoció i competitivitat, però sobretot de respecte i diversió en grup.

Una de les entitats que ja han consolidat aquesta activitat és la Penya Barcelonista Vilamajor’s (Federació de Penyes del Vallès), que a finals d’agost va organitzar el seu 4t Torneig de FIFA, com a part dels actes de la festa major de la seva localitat. Disputat al Patronat de Sant Antoni de Vilamajor, el campionat va reunir 32 joves participants, que van posar a prova les seves habilitats als comandaments. En un format d’eliminatòries, les partides es van anar succeint fins a coronar el guanyador, que es va emportar tota una PlayStation 5 com a premi. A més de la resta de premis als primers classificats, la PB Vilamajor’s també va sortejar obsequis per als participants, comptant amb la col·laboració de la Confederació Mundial de Penyes.

El Torneig de FIFA ja s’ha consolidat com una de les iniciatives de més èxit de la PB Vilamajor’s, presidida per Quim Vergés. Els més joves de la localitat (i d’altres de properes) l’esperen amb ganes quan arriben les festes, i és per això que la penya ja pensa en la 5a edició, el proper any.

PROPERS TORNEJOS

Una altra entitat barcelonista de la federació del Vallès que ja prepara el seu primer torneig d’‘e-sports’ és la Penya Blaugrana de Figaró-Montmany. Concretament, se celebrarà el dissabte 19 d’octubre. A més, altres penyes han mostrat el seu interès en aquesta iniciativa de cara a la propera tardor.

En els últims mesos, els esports electrònics també han estat protagonistes a la Penya Barcelonista Sant Joan Despí (Federació Baix Llobregat), on celebren tornejos de manera periòdica, i a la Penya Barcelonista de Ripollet (Federació del Vallès), que ho va incloure a la celebració del seu 50è aniversari. En ambdós casos, es va registrar un gran èxit de participació dels barcelonistes més joves.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)