Barça

Arrenca l’era Pere Romeu

Lliga F. El Barça, que aspira a guanyar el seu sisè títol consecutiu, debuta en la lliga visitant el Deportivo de la Corunya, equip recentment ascendit a primera divisió (18 h, DAZN)

Nova temporada i nova etapa amb Pere Romeu al capdavant del conjunt blaugrana, però objectius intactes. El Barça femení comença aquesta tarda (18 h, DAZN) el camí per revalidar el pòquer històric que va aconseguir el curs passat, amb la lliga, la Champions, la copa i la supercopa al sarró. Temporada il·lusionant, però de màxima exigència, com no pot ser d’una altra manera. L’equip, amb l’ambició que el caracteritza, buscarà mantenir una generació triomfal pel que fa a títols, joc i resultats. “Els objectius són màxims. Tot el que s’ha fet fins ara està molt bé, però s’ha d’intentar repetir tots els èxits. Estem amb molta il·lusió, molta ambició i moltes ganes de debutar i començar una nova temporada”, va explicar el tècnic blaugrana als mitjans oficials del club.

El Barça encetarà la lliga visitant el Deportivo de la Corunya, equip recentment ascendit a primera amb Irene Ferreras a la banqueta, i que enguany ha incorporat l’exblaugrana Bárbara Latorre per afegir solidesa a l’atac, a més de comptar amb diferents jugadores que combinen experiència i joventut. “Juguem contra un rival recentment ascendit de categoria, amb una entrenadora que ja fa temps que és a l’equip i, per això, tenen una identitat de joc bastant concreta. Juguem en un estadi gran i, pel que tinc entès, s’estan venent força entrades. Per tant, serà un escenari bonic per debutar a la lliga”, afirma Pere Romeu.

El Barça, vigent campió, buscarà conquerir la seva desena lliga de la història i, per això, cal començar amb bon peu sumant els tres primers punts. Només cal donar continuïtat, doncs, a l’excel·lent pretemporada de les blaugrana, que han golejat tots els seus rivals. “Ha estat una molt bona pretemporada, ens hem trobat contextos de partits molt diferents, i això ens dona arguments a nivell de joc per continuar creixent. Arribem molt bé a l’inici de lliga”, va assegurar el tècnic.

Per al duel d’aquesta tarda, Pere Romeu podrà comptar amb dues de les cares noves, Ewa Pajor i Kika Nazareth, però no amb la portera Ellie Roebuck. Tampoc hi seran Salma Paralluelo, Martina i Irene Paredes.

LA PRÈVIA

Els objectius són màxims. Tot el que s’ha fet fins ara està molt bé, però s’ha d’intentar repetir tots els èxits. Estem amb molta il·lusió
Jugui qui jugui és una línia continuista a nivell de joc. Veurem un Barça reconeixible
Pere Romeu
entrenador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)