Inquietud per Olmo

Internacionals. El blaugrana arrossega un cop fort que va rebre contra Sèrbia al genoll dret

El barcelonisme toca fusta. Dani Olmo, el flamant fitxatge d’aquest estiu i gran protagonista en les dues darreres victòries del Barça, contra el Rayo (1-2) i el Valladolid (7-0), està en perill de caure lesionat. Ho va revelar el seleccionador espanyol, Luis de la Fuente, en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest vespre (20.45 h / La1) contra Suïssa a Ginebra. “Dani Olmo, com veureu, no s’entrenarà. Va rebre un cop fort en el partit de l’altre dia i no sabem com es trobarà demà [avui]. Tenim dos davanters meravellosos com són Ayoze i Joselu, i són una garantia pel que els demanarem que facin sobre el terreny de joc.”

Malgrat aquestes paraules i no entrenar-se ahir pel cop al genoll dret que va rebre, Dani Olmo continua en dinàmica de la selecció i no es descarta que pugui disputar alguns minuts en aquest segon partit de la Nations League, tot i que De la Fuente va insistir que prioritzen la salut dels jugadors internacionals i que no volen córrer riscos.

Més blaugranes en acció

En el partit d’avui de la selecció espanyola absoluta també poden participar Pedri, Ferran Torres i Lamine Yamal, que ja va jugar els 90 minuts en l’empat contra Sèrbia (0-0) malgrat haver-se sotmès a proves per un cop.

Lewandowski també tornarà a escena aquest vespre (20.45 h / UEFAtv), aquest cop per enfrontar-se a Croàcia. L’ariet blaugrana, amb un gol des del punt de penal i una assistència, va ser un dels grans artífexs de la victòria de Polònia contra Escòcia (2-3), però caldrà veure si avui també surt d’entrada. El davanter del Barça va demanar el canvi en el minut 72 perquè va notar unes molèsties musculars i no va voler forçar-se. “Vaig sentir molèsties i després dolor. Em vaig adonar que, si arriscava, la cosa podia anar a més. La temporada serà molt exigent. Necessito administrar la meva força i energia”, va dir Lewandowski després del partit.

MÉS BLAUGRANES

Pedri, Lamine i Ferran juguen amb Espanya i Lewandowski, amb Polònia

Ter Stegen ja és titular

Ter Stegen ja somriu amb la selecció alemanya. Després d’una dècada a l’ombra de Manuel Neuer, ara és ell el que ha agafat les regnes de la porteria d’Alemanya. En el primer partit de la Nations League contra Hongria, el porter blaugrana es va estrenar en la titularitat en un duel que va ser d’allò més plàcid. Golejada (5-0) amb gols de Füllkrug, Musiala, Wirtz, Pavlovic i Havertz.