Barça

Araujo afronta el següent pas

Plantilla. L’uruguaià ja torna a trepitjar la ciutat esportiva per continuar amb la seva recuperació de la lesió a l’isquiotibial dret

Ronald Araujo va tornar a trepitjar la ciutat esportiva Joan Gamper després de moltes setmanes. El central es va reincorporar a les instal·lacions del Barça per, a partir d’ara, continuar amb la seva recuperació de la lesió al tendó de l’isquiotibial de la cuixa dreta.

L’uruguaià es va lesionar en el partit de quarts de final de la cpa Amèrica contra el Brasil el 7 de juliol. Va tornar a Barcelona uns dies més tard per realitzar-se les proves mèdiques que van confirmar les afectacions i tot seguit va viatjar a Finlàndia, on va ser operat satisfactòriament.

Ansu Fati el fa tot

Araujo va poder seguir en directe la sessió d’entrenament dels seus companys. Ansu Fati va poder completar-la sencera i apunta al fet que podria anar convocat en el partit que l’equip jugarà demà a Montilivi. Si Flick ho decideix, Ansu tornarà a anar convocat amb el Barça més d’un any després del seu darrer partit, que va ser a Vila-real. D’altra banda, Gavi va poder completar una part de la sessió amb el grup, com estava previst i com ja va fer dijous.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)