Barça

Graham Hansen agafa el relleu

Lliga F. Després del doblet de Pajor a Riazor, la noruega és la protagonista en el debut al Johan Cruyff contra una bona Real Sociedad

Barça 3 Real Sociedad 1

BARÇA:Cata Coll, Ona Batlle, Engen, Mapi León (Marta, 77’), Rolfö (Brugts, 64’), Walsh (Kika Nazareth, 77’), Patri, Aitana, Alexia (Pina, 64’), Graham Hansen (Vicky López. 77’) i Pajor.REAL SOCIEDAD:Lete, Emma, Lucía, Vanegas, Violeta Quiles (Cecilia, 46’), Andreia, Cahhová, Lorena, Eizagirre (Guridi, 73’), Amaiur (Franssi, 64’) i Lavogez (Lucía Pardo, 46’).GOLS:1-0 (27’) Graham Hansen. 2-0 (31’) Graham Hansen. 3-0 (62’) Alexia, de penal. 3-1 (77’) Lucía Pardo.ÀRBITRA:Andrea Firvida Fernández.T.G.:cap.T.V.:cap.PÚBLIC:3.363 espectadors.

El Barça de Pere Romeu va viure la seva primera experiència de lliga al Johan Cruyff, resolta amb un triomf (3-1) contra una bona Real Sociedad. El protagonisme se’l va endur Caroline Graham Hansen, que va rellevar Pajor –autora de dos gols a Riazor– amb un doblet en només quatre minuts.

Amb Cata Coll, Ona Batlle, Aitana, Alexia i Patri a l’onze inicial, a diferència de l’estrena a Riazor, el Barça va anar per feina. Aitana va tenir a prop l’1-0, sobretot en un xut al travesser després d’una gran passada de Mapi (8’). Pajor també ho va provar (23’). No va trigar gaire més a obrir la llauna l’equip blaugrana. Alexia va veure el forat cap a Walsh i la centrada de l’anglesa la va recollir Graham Hansen, que no va perdonar (27’). La noruega també va marcar el 2-0, en un llançament de falta directa (31’). L’equip de José Luis Sánchez Vera, que com Romeu al Barça comença una nova etapa a la Real després del pas de Natalia Arroyo, va arribar al descans sense més ensurts però lluny de l’àrea de Cata Coll. En canvi, es va estirar en la segona, amb fases de bona circulació, i va trepitjar més terreny blaugrana. La primera aparició a l’àrea visitant va ser un xut suau amb molta intenció d’Aitana (53’). I en una bona entrada d’Ona Batlle per la dreta, Alexia va rebre penal de la portera Lete. La capitana el va transformar en el 3-0 (62’), just abans de ser substituïda. La Real va retallar la diferència a partir d’un error de Cata Coll i un bonic xut de Lucía Pardo (77’). Cata, això sí, va ser clau per evitar el 3-2 de Cahynova (83’). En el temps afegit, Claudia Pina va fer un gran xut que es va estavellar al travesser.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)