Barça

Hansi Flick

Entrenador del Barça

“Serà un partit de nivell Champions que ens posarà a prova”

Com el seu homòleg al Girona, Hansi Flick no va voler sentir a parlar del duel d’estrena de la Champions League, que el seu equip disputarà dijous, tot i que el duel català contra el conjunt gironí va ser catalogat per l’alemany com un “partit de Champions”: “Sempre ho dic a l’equip: hem guanyat quatre partits però hem de seguir endavant i donar-ho tot. Serà complicat, perquè el Girona juga molt bé a futbol, és un partit de nivell Champions i juguem fora de casa. Estem confiats després de les quatre victòries, però hem de donar el 100% tots per tenir possibilitats i continuar en la bona línia”, explicava l’entrenador del conjunt blaugrana, que hi afegia: “És un partit important. Vaig veure molts enfrontaments del Girona el curs passat i em va impressionar el que feia l’entrenador i com reaccionaven els jugadors. Segur que donarem resposta a tot sabedors que serà difícil.”

El partit a Montilivi serà una lluita constant entre dos equips que volen ser protagonistes amb la pilota i que lluitaran per retenir-la i donar sentit al seu joc. Qui es quedi sense, patirà: “Sabem què hem de fer. La fortalesa del Girona és tenir la pilota i haurem de fer una bona pressió i defensar com a bloc. Hem d’estar ben col·locats i no massa lluny del rival, serà important per a la nostra defensa, i posarem atenció tàctica a aquests aspectes. Si tenim la pilota, tenim moltes possibilitats de guanyar aquest partit”, analitzava l’ex del Bayern de Munic i la selecció d’Alemanya.

El tècnic del Barça va admetre haver vist els dos precedents de la campanya passada amb resultat idèntic, 2-4 i 4-2 a Montilivi, però no ha prestat especial atenció a aquests dos enfrontaments en la preparació del duel: “Per preparar el partit no mirem el que ha passat tan enrere. És un partit important, hem vist els matxs i tot el que el Girona està fent aquesta temporada. El rival juga bé i sabem que el nostre rendiment defensiu ha d’estar al 100%; si no, no podrem guanyar. És un partit com si fos de Champions i serà una bona prova per a tot l’equip i el cos tècnic. També de cara al partit de Champions dijous”, va dir Hansi Flick, que respecte al caràcter ofensiu habitual dels seus equips explicava: “El tècnic té a veure amb la confiança que transmet als jugadors, i si ells estan contents amb la idea i el concepte, tot rutlla. Volem pressionar el rival i si tenim l’opció de marcar ho fem, quan recuperem la pilota volem generar opcions de gol de seguida. Contra el Valladolid ho vam fer molt bé i el que veuen els aficionats és increïble. Estem motivats per seguir en la bona línia.”

El rival juga bé i sabem que el nostre rendiment defensiu ha d’estar al 100%; si no, no podrem guanyar. És una bona prova per a nosaltres
Serà complicat, perquè el Girona juga molt bé a futbol i, a més, juguem fora de casa. Estem confiats després de les quatre victòries
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)