Barça

Dani Olmo, un mes de baixa

El jugador del Barça pateix una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta que es va fer en el partit davant el Girona i estarà entre 4 i 5 setmanes de baixa

Dani Olmo pateix una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta i estarà de baixa entre 4 i 5 setmanes. El jugador va haver de demanar el canvi davant el Girona per unes molèsties musculars. Aquest matí s’ha fet proves a Barcelona i s’ha confirmat la lesió. Olmo ja havia tornat tocat de la convocatòria amb la selecció espanyola, amb qui va patir un fort cop al genoll dret en el partit davant Sèrbia.

Nova baixa per Flick, i de les importants. Olmo s’havia consolidat a l’onze inicial, havia marcat en els tres partits que ha jugat fins ara tenint un impacte enorme. I se suma a la llarga llista d’absències del centre del camp. Ni De Jong, ni Gavi, ni Bernal, ni Fermín i, ara, tampoc l’egarenc. Problemes pel tècnic alemany en un moment exigent de la temporada.

Olmo es perdrà els sis pròxims partits. Els de Champions davant el Mònaco i el Young Boys i els compromisos de lliga davant el Vila-real, el Getafe, l’Osasuna i l’Alavés. Tot indica que podria tornar després de l’aturada de seleccions del mes d’octubre. Pablo Torre podria estar davant de la seva gran oportunitat després d’una gran pretemporada i de tenir protagonisme amb la selecció espanyola sub-21 fa uns dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)