Barça

De Jong reapareix i fa part de l’entrenament amb el grup

El neerlandès ha completat una part de la sessió d’aquest dilluns amb la resta de companys i podria tornar a tenir minuts a finals d’aquest mes

Hansi Flick ha tingut la mala notícia de la lesió de Dani Olmo aquest dilluns. Estarà entre 4 i 5 setmanes de baixa per una lesió al bíceps femoral. Però també hi ha hagut una sorpresa positiva a l’entrenament: hi ha participat Frenkie De Jong. El neerlandès ha fet una part de la sessió amb la resta del grup i podria tornar a tenir minuts a finals de mes si es recupera completament dels seus problemes al turmell.

De Jong no juga des de finals d’abril. Si tot va bé, tornarà a vestir-se de blaugrana després de cinc mesos lesionat. Seria fonamental sumar peces en un centre del camp molt maltractat. De Jong podria estar a prop, Fermín haurà d’esperar un parell de setmanes. Gavi també continua sumant minuts d’entrenament amb els companys i Ansu Fati l’ha completat amb normalitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)