Barça

Hansi Flick: “Estem en la bona direcció”

Hansi Flick ha parlat en la prèvia del Mònaco- Barça de demà (21h), l’estrena del conjunt blaugrana en la Champions League. Les seves declaracions:

Veu coses de Hansi Flick en l’equip?

“Juguem molt bé. De moment anem bé. Quan vaig arribar, em vaig adonar que hi havia molt de talent i mica en mica quan es van anar incorporant els internacionals, encara va millorar. En cada entrenament s’ha de veure i també al camp i de moment anem bé”.

La lesió de Dani Olmo

“Sempre és difícil trobar un relleu a un jugador. Dani té la seva pròpia qualitat i les seves virtuts. Veurem. Hem d’acceptar la lesió i intentaré que jugui un altre jugador al mateix nivell”.

Els cosins Fernández, convocats

“Van començar la pretemporada amb 15 anys. Van millorant. És impressionant com la Masia fa que els jugadors es desenvolupin. Quan necessitem un jugador sabem que tenen qualitat”.

El moment de l’equip

“En l’últim partit, la gent va poder veure com de seriosos treballem. Vam fer un partit de nivell, vam jugar molt bé. Demà ens enfrontem a un equip molt bo. Tenim una nova situació, la nova Champions League i comencem una nova competició. Estem en la bona direcció”.

Ansu, alta; Fermín, lesionat

“En aquestes dues últimes setmanes, anem a poc a poc amb els jugadors. Ansu ha pogut entrenar bé i estem contents de poder comptar amb ell perquè ens dona altres opcions. Gavi també esta fent treball amb el grup, igual que Frenkie, i estem anant amb molta cura. Pel què fa a Fermín és una pena. Hem de cuidar dels jugadors”.

Ansu Fati

“No se quant jugarà. Està a punt per jugar. Se la seva posició preferida però no la diré. Ja veureu en quina posició juga. Quan és al camp als entrenos, disfruta i marca gols i això ho necessitem”.

El Mònaco, el Gamper

“No podem comparar aquests dos partits. Tots els partits son diferents. I els jugadors saben que estem entrant en una competició. Ens hem preparat bé i tenim clar el què volem fer i els jugadors també”.

L’objectiu

“Podem guanyar la Champions. Els clubs grans, com el Barça, volem guanyar títols i la Champions és la millor competició del mon”.

Com ha vist el Barça darrerament en la Champions des de fora?

“No m’importa el passat. Ens hem de centrar en l’ara. Anem bé en la lliga i estem orgullosos. Hem d’estar concentrats, ser agressius, és molt necessari quan es comença una competició com aquesta. Hem jugat molt bé els últims partits, però això és una nova competició”.

El Mònaco i Adi Hütter

“Conec molt bé al seu entrenador. Crec que fa molt bona feina. Defensen units molt bé i nosaltres ens hem de centrar en la confiança, la concentració de cobrir qualsevol espai que hi hagi i generar ocasions”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)