Barça

“Ter Stegen reconeix l’error”

Hansi Flick Entrenador del Barça

Hansi Flick va parlar ahir en la roda de premsa prèvia al partit d’avui (18.30 h) a Vila-real i va treure ferro a l’acció que va provocar l’expulsió d’Eric Garcia a Mònaco. “Ter Stegen ha reconegut que va cometre un error i no se li ha de donar més importància. És normal, jo també m’equivoco, com tothom. L’important és aprendre’n. Ho hem analitzat i espero que les consignes estiguin clares a partir d’ara. És hora de girar full”, va demanar l’alemany, que va rescatar aspectes positius del partit de dijous. “Hem vist que vam fer coses bones. Avui hem de jugar amb la mateixa passió i intensitat que ho vam fer amb deu homes durant 80 minuts. He ensenyat vídeos als futbolistes de com van defensar els nou jugadors de camp amb un 4-4-1, i penso que ho vam fer molt bé”, va assegurar el tècnic, que va destacar les virtuts del conjunt groguet, especialment en atac. “És el tercer equip més golejador de la lliga i juguen molt bé, però tinc sensacions positives. Crec que tenim moltes opcions de guanyar”, va admetre l’entrenador, que va remarcar les fortaleses dels seus futbolistes. “El que m’agrada del meu equip és que tots volen la pilota. Això és una cosa molt positiva perquè tots saben quina posició han d’ocupar quan estan ben conjuntats”, va celebrar.

El preparador blaugrana també va opinar sobre la saturació del calendari. “La FIFA ha de cuidar els jugadors. No és la situació ideal. A tots ens agrada veure futbol a ple rendiment. Penso que s’hauria de reduir el nombre de partits. Això propicia que hàgim de tenir cura amb algun jugador que acumula més càrrega de minuts, com Cubarsí. Tenim vuit baixes. Casadó ha tingut molèsties, però crec que podrem comptar amb ell i amb Pedri per a avui”, va explicar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)