1a divisió FEF

El filial es fa fort com a local

1a FEF. El Barça Atlètic venç el Zamora amb un gol d’Ureña i suma set punts de nou a casa

Barça Atlètic 1 Zamora 0

BARÇA ATLÈTIC:Astralaga, Espart, Olmedo, Cortés, Farré, Prim, Rubén López, Unai Hernández, Noah Darvich, Ureña, Barberà (Trilli, 81’).ZAMORA:Sobrón, Campabadal, Bolo, José Carlos, Nieto, Gorjón, Ramos, Macho, Priego (Camacho, 64’), Tresaco (Rivas, 55’), Kike Márquez (Rufino Lucero, 82’).GOLS:1-0 (62’) Ureña.ÀRBITRE:Jerónimo Montes García-Navas.T.G.:Als locals Ureña i Olmedo, i als visitants Bolo i Campabadal.T.V.:Cap.PÚBLIC:1.583 espectadors a l’estadi Johan Cruyff.

El Barça Atlètic va superar ahir el Zamora gràcies a un gol d’Ureña en la segona part i es manté invicte a l’estadi Johan Cruyff, on aquest curs ha sumat set punts de nou possibles.

Tot i generar més arribades de perill que els visitants, els blaugrana es van haver de conformar amb el 0-0 en arribar al descans. Un cop superada l’hora de joc, l’extrem figuerenc, que està protagonitzant un gran inici de temporada, va obrir la llauna. L’àrbitre va assenyalar una falta a favor del filial, i Noah Darvich, murri, va posar la pilota ràpidament en joc amb una obertura cap a banda dreta, des d’on Rubén López va fer una centrada rasa al cor de l’àrea i el futbolista gironí va controlar amb la bota esquerra, va orientar el cos i va definir amb un bon xut col·locat buscant el pal llarg (1-0, 62’). Pocs minuts després, Unai Hernández hauria pogut ampliar el resultat, però la seva rematada va topar amb el travesser (73’).