El Barça sua de valent a Sevilla

Lliga F. Un gol a la segona part d’Aitana Bonmatí permet prolongar el ple de triomfs del conjunt blaugrana, que se situa líder

Sevilla 0 Barça 1

SEVILLA:Esther Sullastres, Débora García, Eva Llamas, Diana Gomes, Raquel Morcillo (Lucía Moral, 62’), Iris Arnaiz, Alicia Redondo, Pamela González (Paula Partido, 62’), Gemma Gili (Millaray Cortés, 77’), Lucía Corrales, Natalia Padilla (Fatou Kanteh, 77’).BARÇA:Cata Coll, Ona Batlle (Marta Torrejón, 90+1’), Ingrid Engen, Mapi León, Esmee Brugts (Caroline Graham Hansen, 46’), Patri Guijarro, Aitana Bonmatí, Alèxia Putellas (Keira Walsh, 78’), Vicky López (Fridolina Rolfö, 46’), Clàudia Pina (Kika Nazareth, 70’), Ewa Pajor.GOLS:0-1 (69’) Aitana Bonmatí.ÀRBITRE:Beatriz Cuesta.TG.:A les locals Raquel Morcillo i Esther Sullastres.TV.:Cap.

El Barça va suar de valent per imposar-se ahir a l’estadi Jesús Navas de Sevilla gràcies a un gol d’Aitana Bonmatí a la segona part i va prolongar el ple de triomfs en la Lliga F. L’equip blaugrana suma nou punts dels primers nou possibles i se situa, provisionalment, líder en solitari.

Les catalanes van dominar, van dur la iniciativa del joc i van generar diverses arribades de perill, però els va faltar efectivitat de cara a porteria i una millor presa de decisions en els últims metres per acabar amb més encert les jugades. Ewa Pajor va estar a punt d’avançar les visitants abans del quart d’hora de joc (14’), però l’ocasió més clara la va tenir Ona Batlle, que va enviar un xut al travesser (19’).

Pere Romeu no ho veia del tot clar, i és per això que va optar per fer un doble canvi al descans per sacsejar l’equip i refrescar les cames. Graham Hansen i Fridolina Rolfö van ingressar al terreny de joc en substitució d’Esmee Brughts i Vicky López, que ahir es va estrenar com a titular aquest curs en la Lliga F.

Els canvis van donar aire a l’equip i, després de minuts d’insistència, va acabar arribant l’únic gol del partit, obra d’Aitana Bonmatí, que va aprofitar una assistència de Pajor (0-1, 69’). D’aquesta manera, la futbolista de Sant Pere de Ribes va celebrar de la millor manera possible la seva renovació amb el club fins al juny del 2028, anunciada dilluns passat.