Barça

L’1x1 de ...

Per Nom i Cognoms

TER STEGEN (45’)
lesionat
Abans d’arribar al descans, el porter alemany es va lesionar de gravetat el genoll dret en una acció a la sortida d’un córner. Fins aleshores havia estat un dels millors. Va evitar l’empat a 2 en un cara a cara amb Pépé. Cop molt dur.
kounde (90’)
ambiciós
Jules Kounde es va sumar a l’atac amb molta freqüència. Va actuar en posicions molt avançades i va generar perill amb bones centrades. Ara bé, li va faltar estar més encertat i contundent en defensa, on va patir més.
sergi domínguez (59’)
sòlid
En la seva primera titularitat, Sergi Domínguez va demostrar que està preparat per competir en camps tan exigents com La Cerámica, tallant les envestides dels rivals, guanyant duels i sortint amb la pilota controlada amb molt criteri.
Iñigo (81’)
experimentat
Situat entre els joves Gerard Martín i Sergi Domínguez, a Iñigo Martínez li va tocar aportar la seva experiència i ser el líder de la defensa. El central basc va complir amb el que se li exigeix, sempre atent a les arribades de l’equip rival.
gerard martín (90’)
creixent
En la seva segona titularitat del curs, a Gerard Martín li va faltar ser més incisiu en atac. Va pujar poques vegades i en defensa es va assegurar de no cometre errors. Va mantenir a ratlla el perillós Pépé. Molt bon partit.
eric GARCIA (90’)
concentrat
Eric Garcia, altre cop al pivot, va fer un bon treball en defensa, malgrat que va perdre alguna pilota en zona perillosa. El de Martorell, a més, va ser decisiu en el segon gol de Lewandowski, en una aparició oportuna.
pedri (59’)
segur
Al mig del camp, Pedri és l’amo i senyor. Ho sap i ho executa. Va donar sentit als atacs de l’equip culer, repartint joc. També es va animar amb un xut des de dins de l’àrea que va sortir fregant el pal (17’). Bones ajudes defensives.
p. torre (59’)
transcendent
Va aprofitar la seva oportunitat en l’onze inicial, amb aportacions de molt valor. Va fer una gran assistència a Lewandowski en el primer gol i, abans de ser substituït, va situar l’1 a 3 amb una fuetada. Duel molt complet.
lamine yamal (90’)
talentós
És el jugador més desequilibrant de l’equip. Tot el que fa té sentit i no deixa a ningú indiferent. Va estar a prop del gol amb una pilota al pal. No va marcar, però sí que va donar una gran assistència a Raphinha en la cinquena diana.
raphinha (90’)
incansable
El brasiler no es cansa de treballar i lluitar pel seu equip. L’energia que aporta als seus companys és vital. Ahir va tenir el premi a la seva insistència amb un doblet. No va parar fins que ho va aconseguir.
lewandowski (90’)
rematador
Definició de davanter centre. L’ariet polonès és un caçador de gols. Dins l’àrea no perdona. Va ser l’encarregat d’obrir la llauna amb dues dianes, en les ocasions més clares que va tenir. L’única taca, el penal que va estavellar al pal.
iñaki (45’)
decisiu
Bones intervencions d’Iñaki Peña, que va salvar una ocasió claríssima de Pépé en el 51’. Va mostrar una gran personalitat.
cubarsí (31’)
fresc
Li va tocar descansar, però quan va entrar va tornar a demostrar per què és un fix en l’onze. Ho fa tot bé. Cap taca en l’expedient.
casadó (31’)
dinàmic
Bons minuts de Casadó, sempre ràpid, dinàmic i movent-se amb sentit i criteri.
pau víctor (31’)
generós
Generós Pau Víctor, que va veure l’arribada de Raphinha i li va regalar el gol.
h. fort (9’)
intens
Va sortir amb una gran intensitat. Sap aprofitar les oportunitats que li dona Flick.
Nom
adjectiu
Nom
adjectiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)