Barça

Flick: “Hem de valorar i debatre si hem de fitxar un porter”

Hansi Flick ha parlat aquest migdia en la roda de premsa prèvia al Barça-Getafe de demà (21 h) al Lluís Companys. Les seves declaracions:

Partit contra el Getafe

“Haurem d’introduir coses diferents. Cada partit és diferent i ens hem d’adaptar amb el pla de partit. Avui hi hem treballat, esperem executar-lo demà”.

Relleu per Ter Stegen?

“El primer que haig de dir és que Iñaki ho està fent molt bé, és molt professional i entrena molt dur. Per a un segon porter sempre és complicat, però està preparat per jugar. Confiem en ell, però ho hem de debatre amb l’staff i amb Deco i veurem què farem. Tenim a jugadors molt joves i hem de cuidar la plantilla. No sentim pressió, estem còmodes amb Iñaki”.

Lewandowski

“No estic sorprès amb el seu rendiment. Ha marcat sis gols i sabem que ho pot fer molt bé. Necessita que els jugadors que l’acompanyin i pugui marcar. L’estil de joc que tenim li permet marcar gols. Això és el que volem. Volem jugar bé per a l’afició. Demà tornem a casa després de molts dies i en tenim moltes ganes de jugar per a l’afició”.

Lamine Yamal, descans demà?

“No sembla que hagi de descansar. Es troba bé. Ho valorarem, però no crec. Hem de començar bé demà i començar amb un onze fantàstic . Lamine amb el que està fent aquesta temporada és increïble. Hem de seguir amb aquest rendiment”.

Faltes a Lamine Yamal

“Com vaig dir a l’anterior roda de premsa, és important cuidar aquest tipus de jugadors. A tots. De moment no és problema d’arbitratge. Els àrbitres ho estan fent bé. Hem de cuidar al jugador perquè és increïble amb la pilota”.

El nivell de l’equip

“Hem analitzat el partit contra el Vila-real i hi ha moltes coses a millorar. Per tant, no hem arribat al final del projecte, sempre es pot fer millor. Ho estem fent bé. Pas a pas. Hi ha marge de millora”.

Lamine Yamal és el millor jugador del mon?

“La qualitat no està relacionada amb l’edat. A la seva edat està fent coses increïbles. Si és el millor? Podria ser-ho en el futur, això segur”.

Rotacions per Iñigo i Kounde?

“Estem pensant en fer rotacions. Parlarem demà d’aquest tema”

Araujo

“Araujo ho està fent molt bé. No sabem quan tornarà, això està obert. Em poso content quan ve al vestidor. És molt gran, defensa molt bé i és un dels nostres capitans. El necessitem”.

Raphinha

“No m’ha sorprès. Està donant el millor per a l’equip. Aporta molt al camp i és molt estimat en el vestidor”.

La confiança en Raphinha

“Espero que no només Raphinha se senti així. Tinc confiança en tots els jugadors. Hi ha un gran ambient i tot plegat fa que tots els jugadors tinguin confiança. Nosaltres donem idees clares de com jugar i l’ambient també és molt important”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)