Barça

Casadó: “Els companys m’ajuden molt”

Marc Casadó ha estat el jugador que ha parlat en la prèvia del Barça- Young Boys

Champions a casa

“L’equip té ganes de debutar a casa en la competició. Hem de fer un bon paper davant de l’afició”.

Què canvia del filial a l’elit?

“La difèrencia és notable. Canvia la qualitat dels rivals, el ritme, la intensitat... Els companys ens ajuden molt i és fàcil jugar al costat de jugadors de nivell com Pedri o Raphinha”.

Flick

“És molt proper. Transmet molta confiança i té tothom endollat. Sabem què hem de fer a cada partit. Després de la derrota a El Sadar la gent té ganes de rescabalar-se. Volem donar la nostra millor versió per aconseguir la primera victòria en aquesta competició”.

Canvi a nivell personal

“L’important és treballar al màxim en cada entrenament i cada partit perquè tot vagi bé. Intento adaptar-me a cada partit i cada situació per fer-ho el millor possible. Els companys, com he dit, ajuden”

Pot afectar la derrota al Sadar?

“Crec que l’equip té moltes ganes de guanyar el primer partit en la Champions. Vam perdre al camp de l’Osasuna, a ningú li agrada, però l’equip té ganes de tornara guanyar”.

Expectatives amb l’equip

“Crec que hi ha molt bona plantilla. És veritat que és jove i que som alguns els que estem començant en el futbol professional. Tots tenim ambició de guanyar partit i ´titols. Aquest escut mereix lluitar per tots els títols possibles”.

Flick

“M’ha ajudat molt a començar jugar partits al primer equip. Em dona confiança i em diu molt clar què haig de fer al camp. Li estic molt agraït”.

Young Boys

“Sabem que serà un equip dur. No hi ha equips fàcils en aquesta competició. Son un bloc compacte, tenen jugadors forts i ràpids a dalt i hem de vigilar que no ens facin contraatacs”.

El retorn de Frenkie

“El seu retorn beneficia a l’equip. Mentre més jugadors hi hagi més competència. Frenkie segur que aportarà moltíssim”.

Millor moment de la seva carrera

“Està clar que son els primers partits a primera divisió im’estic sentint bé al camp. El mister i la plantilla m’estan ajudant. Estic content com van les coses, espero que segueixin així”.

La idea de Flick

“Treballem molt tàcticament. Analitzem molt rivals i també com juguem nosaltres”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)