Barça

L’1x1 del Barça contra el Young Boys

Per Marta Escubós

IÑAKI PEÑA (90’)
salvat
Sota l’atenta mirada de Szczesny a la graderia de Montjuïc, Peña va aconseguir la primera porteria a zero en competició europea amb la samarreta blaugrana. Va tenir sort. Un gol anul·lat i una rematada al travesser.
KOUNDÉ (90’)
dinàmic
Un altre partit espectacular del francès, que no es va aturar ni un instant durant els 90 minuts. Va actuar en zones molt avançades, sent profund i vertical, i creant nombroses ocasions de perill. Fins i tot, es va atrevir amb el xut.
CUBARSÍ (64’)
atrevit
El central català va jugar molts minuts a camp contrari. Va avançar la seva posició per ajudar a la construcció del joc. Va ser l’encarregat d’anticipar-se per tallar d’arrel les jugades de l’equip rival i va fer grans canvis de direcció.
ÍÑIGO (84’)
solvent
Partit molt complet i solvent d’Íñigo Martínez, que, fins i tot, es va apuntar a la festa golejadora amb una rematada de cap després d’una centrada impecable de Pedri. Es va entendre a la perfecció amb Cubarsí.
BALDE (90’)
profund
Com és de costum, la banda esquerre va ser seva. La va recórrer infinitat de vegades, tot i que Monteiro li va complicar la feina en alguna jugada. La maneta va arribar amb un gol en pròpia porta després d’una centrada seva.
PEDRI (64’)
lÚcid
Molt bon partit de Pedri, que va ser clau en la construcció i dinamisme del joc blaugrana. Una rematada seva va acabar significant el segon gol, i en el tercer va tornar a ser decisiu amb una centrada mil·limètrica al cor de l’àrea.
CASADÓ (90’)
consAgrat
Partit plàcid per a Marc Casadó, que ja s’ha consagrat en aquest equip. Va ser l’encarregat d’iniciar tots els atacs del Barça i les situacions de perill. Sap posar la calma necessària. Va estar en l’origen de la jugada del primer gol.
RAPHINHA (90’)
imparable
Gran temporada la que està fent el brasiler. Ahir va fer un altre partit per emmarcar. Va donar l’assistència del primer gol, en una jugada que comença amb una recuperació seva, i després va posar la cirereta al pastís amb un gol.
LAMINE YAMAL (75’)
geni
Se’n va de qui vol i fa el que vol. Creu amb el seu talent. Ningú l’atura. Ahir va fer anar de corcoll a tota la defensa visitant. Va fer grans internades a l’àrea i ho va provar amb diversos xuts, però es va quedar sense el premi del gol.
FERRAN (90’)
discret
Un altre partit molt discret de Ferran Torres, que li va costar entrar en el joc coral de tot l’equip. Poques intervencions entre línies, i quan va tenir l’oportunitat de marcar, en un mà a mà amb el porter, va fallar. Negat de cara porteria.
LEWANDOWSKI (75’)
atent
Es va estrenar com a golejador en aquesta edició de la Champions amb un doblet. Dins l’àrea no hi ha ningú que el superi. Sempre atent i situat en el lloc adequat, només va haver d’empènyer l’esfèrica en les dues dianes.
aNSU(26’)
ovacionat
Ovacionat per tot l’estadi, el davanter va sortir endollat i amb ganes. Va demanar constantment l’esfèrica i no es va cansar de provar-ho.
H. FORT (26’)
INTENS
Va aportar intensitat des que va sortir a la gespa. Va estar atent a totes les vigilàncies i també va aportar verticalitat.
pau víctor (15’)
Es va estrenar a la Champions. Va estar bé en la circulació de l’esfèrica.
de jong (15’)
retorn
Va reaparèixer cinc mesos després. Minuts plàcids i còmodes. Cap complicació.
cuenca (6’)
debutant
Exigit i superat en el seu debut amb el primer equip blaugrana. Tot té un començament.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)