Barça

Laporta: “Sent telemàtica, l’assemblea serà més participativa”

El Barça ha anunciat avui que l’Assemblea General Ordinària del proper 19 d’octubre serà telemàtica. “La Junta Directiva del Futbol Club Barcelona, en reunió de data 26 de setembre del 2024 i en compliment del que s’estableix a l’article 27è dels Estatuts, ha acordat convocar l’Assemblea General Ordinària, que se celebrarà de manera telemàtica en compliment del que preveu l’article 31 bis de la Llei de l’Esport Catalana (Decret Legislatiu 1/2000, de 31 de juliol), el proper dia 19 d’octubre a les 10 hores en primera convocatòria i a les 10.30 hores en segona. La Mesa quedarà constituïda a la sala Auditori 1899, dins de les instal·lacions de l’Spotify Camp Nou”, ha indicat en un comunicat.

A l’assemblea estan convocats els 4.331 socis i sòcies compromissaris que configuren l’Assemblea General del FC Barcelona, formada per una representació escollida per sorteig del 2,5% dels socis, els Senadors i Senadores del Club, els membres de la Junta Directiva actual, els membres de les comissions estatutàries, els expresidents del Club i els presidents de les federacions territorials de penyes que siguin socis amb més de cinc anys d’antiguitat. Es podrà seguir per la plataforma audivisual del club, Barça One.

L’ordre del dia, també ofert per l’entitat en l’esmentat comunicat, serà el següent:

1. Informe del President.

2. Informe i aprovació, si escau, de la liquidació de l’exercici econòmic corresponent a la temporada 2023/2024.

3. Informe i aprovació, si escau, del pressupost de l’exercici econòmic corresponent a la temporada 2024/2025.

4. Ratificació, si escau, del Síndic dels Socis i Sòcies, designat de conformitat amb el que preveu l’article 57.2 dels Estatuts.

5. Informe del Síndic dels Socis i Sòcies.

6. Espai Barça. Situació actual i properes fites.

7. Distinció, com a Membre d’Honor de la Secció d’Handbol, al Sr. Valero Rivera López de conformitat amb el que preveu l’article 17è dels Estatuts.

8. Propostes de socis i sòcies d’acord amb el que estableix l’article 20.11 dels Estatuts.

9. Torn obert d’intervencions.

Joan Laporta, avui en un acte de la fundació Cruyff, ha explicat el perquè de la decisió. “Pensem que en ser telemàtica, serà més participativa i creiem que serà millor tenint en compte tal com estan les instal·lacions del club”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)