Barça

Cuenca: “El debut és un somni fet realitat”

Andrés Cuenca no oblidarà l’1 d’octubre de 2024, el dia del seu debut oficial amb el primer equip del FC Barcelona. El central andalús de 17 anys va entrar en el minut 84 per Iñigo Martínez, complint així “un somni”, com ell ha explicat als mitjans del club. Les seves declaracions:

Les sensacions

“És un somni perquè vaig arribar aquí molt petit, amb 12 anys. Porto ja sis anys. Quan vaig arribar, vaig fer-ho amb aquesta idea, la de debutar algun dia amb el primer equip. Estic molt orgullós. Vull agraïr a tothom que m’ha acompanyat en aquest trajecte”.

El després del debut

“Els meus companys estaven molt feliços per mi. Quan vaig arribar aquí a la Masia, estaven esperant-me a l’habitació. I també els de l’equip em van felicitar tots. Estic molt feliç”.

El paper de Hansi Flick

“Per nosaltres és molt important que l’entrenador aposti per la Masi i, pel què s’està veient, hi està apostant molt. És un missatge per tots els nois que venen d’abaix. És un missatge per tots els nois que venen de baix. És increïble que l’entrenador aposti d’aquesta manera pel planter i que treballin tots i estiguin preparats perquè en qualsevol moment els pot arribar l’oportunitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)